- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Kas 2010
- Puanı
- 106
Misafirperver olun 2. memleketime karşı yüzümü kara çıkarmayın benim
Parayı veren düdüğü çalar ümit reyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafirperver olun 2. memleketime karşı yüzümü kara çıkarmayın benim
Not : Bu konuyu açmakla herhangi bir kazanç veya getiri sağlamıyorum. Tanıtım için para önerdiler fakat kabul etmedim amacım Çin ile Türk dostluğunu pekiştirmek ^^
o kadar dostluk istiyorlarsa doğu Türkistan'a zulüm etmeyi bıraksınlar.
bir şey sorucam şimdi 1 ürün alırsam yanında güzel gacıda yollarlarmı çok iyi dost olurum ben onlara
Teşekkürler. ..
Arkadaşım siyasi içerikli bir konu açlmadım dikkat ettiysen şahsım adına birşeyler yaptım ve konunun siyasete dönmesini istemiyorum.
Lütfen yorumlarınız biraz daha ölçülü olsun...
Neden Kargo Ücreti Almıyorlar ki ? Bedavaya Getirmezler Bu Malları hmmm
Ben gayet sevdim siteyi.Öncelikle paylaştığınız için teşekkür ederim Ümit bey.Zaten çoğu teknoloji ürünleri Çin'de üretiliyor.Almam desekte mecburen ihtiyaç duyuyoruz.
gelecek olan arkadaş da gelsin senin misafirin bizim misafirimizdir ^^ az biraz Türkçesi var dediniz.Belki bu forumda Türkçe'yi iyi bir şekilde sökecektir.Forumda ona her konuda yardımcı oluruz. ^^
ff: Şaka yapmayalım mı ? ff:
zaten aldıgın çoğu telefon çinden getirilip sadece markası değiştirilip satılıyor yani farkı yok anlayacagın ^^gördüğüm kadarıyla sadece çin malı telefonlar var.
zaten aldıgın çoğu telefon çinden getirilip sadece markası değiştirilip satılıyor yani farkı yok anlayacagın ^^
Merhaba arkadaşlar. Ben Linda. Dinodirect online alışveriş sitesinde reklam direktörüyüm ve satış temsilcisiyim. Tanıştığımıza memnun oldum. Sitemiz hakkında daha fazla bilgi için benimle irtibata geçebilirsiniz. Teşekkürler.