• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Birkaç Tane De Benden Olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exodus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Exodus

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
95
maxigamelogo.png

Oyunda farklı karakterlerle farklı zamanlarda çektiğim kareleri paylaşmak istedim.
Bazı fotoğraflar ultra ayarlar bazıları da en düşükte(genelde creep yani orc olduğum, çok fazla kişi olduğundan kasıyor :D)

Güncel:
rYQdbN.jpg

LdaoqG.jpg
rYQdbN
72k8GW.jpg

Son düzenleme:
Hangi oyundu bu , ortam güzel görünüyor.

The Lord of the Rings Online. Evet ortam gerçekten çok iyi, hatta hiç kuşkusuz en iyi oyuncu kitlesi bu oyunda diyebilirim. Zaten oynayanlar genelde 25 yaş üstü. Karı koca oynayanlar, bir sürü 50 yaşında kadın bile var :D Facebook sayfasına girersen bunu görebilirsin, neyse. Tam anlamıyla RP oyunu. RP serverlarda felan insanlar şehirlerde yürür, hanlarda bira içer muhabbet eder. Instance (dungeon) ve pvp sistemi de hoşuma gidiyor açıkçası. Ayrıca Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi'ni çok detaylı ve iyi bir şekilde yansıtıyorlar. (Kasım aylarında eserde bahsedilen Durin's Crown yıldızını bile görmek mümkün, o derece). 2007 yapımı oyun en son bu sene Helm's Deep çıktı. Gondor felan yok yani henüz. Gerçekten çok büyük bir haritası var ki bu daha tamamlanmadı. Yani tam benim tarzım bi oyun. Ayrıca gerçek parayla alınan TP'yi oyun içindeki görevlerle kasabiliyorsun. Bunlarla görev paketi alınıyor. Ya da VIP olup aylık/yıllık ödeme yaparak herşeye sınırsız sahip oluyorsun. Eskiden WoW gibi olup Free to Play olduğundan böyle.

The Lord of the Rings Online. Evet ortam gerçekten çok iyi, hatta hiç kuşkusuz en iyi oyuncu kitlesi bu oyunda diyebilirim. Zaten oynayanlar genelde 25 yaş üstü. Karı koca oynayanlar, bir sürü 50 yaşında kadın bile var :D Facebook sayfasına girersen bunu görebilirsin, neyse. Tam anlamıyla RP oyunu. RP serverlarda felan insanlar şehirlerde yürür, hanlarda bira içer muhabbet eder. Instance (dungeon) ve pvp sistemi de hoşuma gidiyor açıkçası. Ayrıca Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi'ni çok detaylı ve iyi bir şekilde yansıtıyorlar. (Kasım aylarında eserde bahsedilen Durin's Crown yıldızını bile görmek mümkün, o derece). 2007 yapımı oyun en son bu sene Helm's Deep çıktı. Gondor felan yok yani henüz. Gerçekten çok büyük bir haritası var ki bu daha tamamlanmadı. Yani tam benim tarzım bi oyun. Ayrıca gerçek parayla alınan TP'yi oyun içindeki görevlerle kasabiliyorsun. Bunlarla görev paketi alınıyor. Ya da VIP olup aylık/yıllık ödeme yaparak herşeye sınırsız sahip oluyorsun. Eskiden WoW gibi olup Free to Play olduğundan böyle.

Yabancı dil olmadanda zevk alınırmı sence :)

oyun fena değil gibi bende indiriyorum

Laurelin'e beklerim, yardımcı da olurum. Oyunu zaten 30 levele kadar hiçbir şey almaya ya da görevlerle TP kasmaya gerek olmuyor. Beğenirsen alırsın ya da kasarsın sen bak yani diyeceğim gelirsen Thonellon'a pm at. :D

/tell Thonellon diyerekten.

Orda yazanları rahat rahat karşılıyomda 10gb hdd diyo setubu indirene kadar :) Dvdsi falan yokmudur bunun?

Oyun 4gb indikten sonra giriş yapabiliyorsun arkada devam ediyor o, ama tabi lag ve yüklenirken biraz zaman alabiliyor. :) DVD hiç bilmiyorum.

Türkçe olsaydı kesin oynardım.

Malesef yok olacağını da sanmıyorum, çok fazla Türk oyuncu yok. Benim oynadığım serverda 50-60 tane vardır aktif olarak.

mustafa peker diye biri vardı ama üyeliğini unuttum :D oyun güzelde şimdi abi oyunu yükle oyunu öğren felan çok zaman alıyor artık :D

Yani başlayacak olursa tabi her zaman istediği konuda yardımcı olurum. :D Ama başlayacak olan iyice bir araştırsın derim çünkü Silkroad gibi bir oyun değil. Daha çok quest üzerine kurulu ve sistemler değişik. Yani şimdi gidip 17gb indiripte bana küfür etmeyin sonra bu muydu deyip. :D İstediğiniz soruyu da sorabilirsiniz indirmeden. Ama ben açıkçası SRO'dan sonra ilk defa bu kadar zevk aldığımı hatırlıyorum MMORPG oyunlardan. :)

inmek üzere 500mb kaldı bir iki inceledimde hunter açmaya karar verdim statlar skiller hakkında yardımcı olursun dimi :D

inmek üzere 500mb kaldı bir iki inceledimde hunter açmaya karar verdim statlar skiller hakkında yardımcı olursun dimi :D

Tabi olurum. :D Stat vermek yok ama itemleri seçerken statları sınıfına göre seçmek gerek. Bir de şimdi ilk başladığında 6 intro bölgesinde olacaksın yani kimse olmaz heralde orda. Gerçek dünyaya geçmek için görevleri takip edip en sonda bi yere ışınlanıp görev yapacaksın, orda intro biter :D Bi 20-30 dakika sürebilir. Yine benim servera gelirsen dediğim gibi oyundan konuşuruz en iyisi. :D

Bu arada hunter en çok seçilen ve sevilen sınıflardan bi ben sevemedim lanet olsun. :D

Geri