Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi oyundu bu , ortam güzel görünüyor.
The Lord of the Rings Online. Evet ortam gerçekten çok iyi, hatta hiç kuşkusuz en iyi oyuncu kitlesi bu oyunda diyebilirim. Zaten oynayanlar genelde 25 yaş üstü. Karı koca oynayanlar, bir sürü 50 yaşında kadın bile var Facebook sayfasına girersen bunu görebilirsin, neyse. Tam anlamıyla RP oyunu. RP serverlarda felan insanlar şehirlerde yürür, hanlarda bira içer muhabbet eder. Instance (dungeon) ve pvp sistemi de hoşuma gidiyor açıkçası. Ayrıca Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi'ni çok detaylı ve iyi bir şekilde yansıtıyorlar. (Kasım aylarında eserde bahsedilen Durin's Crown yıldızını bile görmek mümkün, o derece). 2007 yapımı oyun en son bu sene Helm's Deep çıktı. Gondor felan yok yani henüz. Gerçekten çok büyük bir haritası var ki bu daha tamamlanmadı. Yani tam benim tarzım bi oyun. Ayrıca gerçek parayla alınan TP'yi oyun içindeki görevlerle kasabiliyorsun. Bunlarla görev paketi alınıyor. Ya da VIP olup aylık/yıllık ödeme yaparak herşeye sınırsız sahip oluyorsun. Eskiden WoW gibi olup Free to Play olduğundan böyle.
Yabanci dil olmadan Rp yapamayabilirsin. Tabi bir kac tane Turk kini(guild) var, onlar yapar mi bilmiyorum.Yabancı dil olmadanda zevk alınırmı sence
Bi denerdim ama yanılmıyorsam sistem gurtarmaz
https://www.lotro.com/en/content/system-requirements düşük ayarlarda oynanıyor rahat
oyun fena değil gibi bende indiriyorum
Orda yazanları rahat rahat karşılıyomda 10gb hdd diyo setubu indirene kadar Dvdsi falan yokmudur bunun?
Türkçe olsaydı kesin oynardım.
mustafa senmisin la
inmek üzere 500mb kaldı bir iki inceledimde hunter açmaya karar verdim statlar skiller hakkında yardımcı olursun dimi
Pek iyi gözükmüyor