• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Birkaç Tane De Benden Olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exodus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu oyunda karakter açarken bi sınıf paralıydı sanırım var mı öyle birşey ?

Son düzenleme:
Bu younda karakter açarken bi sınıf paralıydı sanırım var mı öyle birşey ?

Evet bir değil iki tane sınıf paralı. Warden ve Runekeeper. Ama bu sınıfların öyle güçlü bir özelliği yok sadece sonradan eklendiler. Paralı değil aslında Moria expansion paketinin içinde bulunuyor. (Eğer skirmish ile kasılmayacaksa zaten 50 levelden sonra bu görev paketi şart) Ya da VIP olursanız açılıyor. Açıkça söylemek gerekirse zaten 1 kereliğine VIP almak çok önemli, size store'dan alınacak neredeyse $300 değerinde getiri sağlıyor. Sadece bir kere giriş yapıldığında.

Ben de denemeyi düşünüyorum onu ne zamandır :D

ve anlaştık sabaha kadar indiririm artık yanlız kaç gündür ping sorunum var inşallah oyuna yansımaz :D

----------

deneyeceksen bi adamla daha görüşüyorum 40-50 tl arası diyor ona göre sana da ayarlıyalım bi hesap başlayalım beraber. :D

ve anlaştık sabaha kadar indiririm artık yanlız kaç gündür ping sorunum var inşallah oyuna yansımaz :D

----------

deneyeceksen bi adamla daha görüşüyorum 40-50 tl arası diyor ona göre sana da ayarlıyalım bi hesap başlayalım beraber. :D

Bilmiyorum ya ben sana özel mesaj ile dönerim :D

Bende yüklü ama oynayacak birini bilmiyordum :D Hala oynuyorsanız geleyim :D

conquest gibi olsa ırk-skiller daha zevkli olurdu :D

conquest gibi olsa ırk-skiller daha zevkli olurdu :D

Conquest'mi? :D Hacım MMORPG bu ya :D Hem Conquest lanet bi oyun, Middle-earth havası yok, küçücük bir alan :D

Bende yüklü ama oynayacak birini bilmiyordum :D Hala oynuyorsanız geleyim :D

LotRo'dan mı bahsediyoruz yoksa üstte muhabbeti geçen GW2 den mi? :D
LotRo ise Laurelin'e beklerim. Ama yeni karakter açacaksanız dikkat diyim RP serveri yani gidipte xXWarriorXx diye isim koyamazsınız, normal bir isim olması gerek ırkınıza göre yoksa cezası bile var diye biliyorum ya da isminizi değiştirmek için uyarı gönderirler. :D Geçenlerde bi kız arkadaş ile başladık 23 leveliz. Başlarsan mesaj at sıfırdan sana eşlik edecek bi karakter açayım, 2-3 güne 20 olur zaten günde 2-3 saat oynama ile. Neyse uzatamayım şimdi bi de GW2 den bahsediyorsan. :D

----------

Hazır yazmışken 2-3 tane de dün geceki dağ başındaki danslı müzikli Eregion sohbetimizden koyayım :D
LdaoqG.jpg
rYQdbN
72k8GW.jpg

Her neyse , indirsem mi acaba yav ama ingilizce pek fazla yok yani oyun hakkındada bilgi 0 :D

Her neyse , indirsem mi acaba yav ama ingilizce pek fazla yok yani oyun hakkındada bilgi 0 :D

Yani sana söyleyeceğim Silkroad'la pek alakası yok oynanışın, WoW gibi daha çok. :D Canavar kes level atladan çok görev yapıyoruz ki zaten keserek pek exp te gelmiyor. Oyun önceden WoW gibi paralıydı şimdi ücretsiz fakat 30 level'e kadar quest'ler açık ondan sonrası Store'da. VIP olursan hepsi açık ya da görevlerle TP (silk gibi :D) kasıp alıyoruz. Yani merak ettiğin varsa sorabilirsin yardımcı olurum her türlü.

Conquest'mi? :D Hacım MMORPG bu ya :D Hem Conquest lanet bi oyun, Middle-earth havası yok, küçücük bir alan :D

LotRo'dan mı bahsediyoruz yoksa üstte muhabbeti geçen GW2 den mi? :D
LotRo ise Laurelin'e beklerim. Ama yeni karakter açacaksanız dikkat diyim RP serveri yani gidipte xXWarriorXx diye isim koyamazsınız, normal bir isim olması gerek ırkınıza göre yoksa cezası bile var diye biliyorum ya da isminizi değiştirmek için uyarı gönderirler. :D Geçenlerde bi kız arkadaş ile başladık 23 leveliz. Başlarsan mesaj at sıfırdan sana eşlik edecek bi karakter açayım, 2-3 güne 20 olur zaten günde 2-3 saat oynama ile. Neyse uzatamayım şimdi bi de GW2 den bahsediyorsan. :D

----------

Hazır yazmışken 2-3 tane de dün geceki dağ başındaki danslı müzikli Eregion sohbetimizden koyayım :D
LdaoqG.jpg
rYQdbN
72k8GW.jpg

Lotro'dan bahsediyorum , oynamışlığım var ve tolkien fanıyımdır , hemen hemen bütün kitaplarını okudum . Önceden elf isimleri falan düşünmüşlüğüm var sıkıntı olmaz yani :D

Sence hangi ırkı açmalıyım , acayip cüce hayranıyım ama elf açasım var :D

Son düzenleme:
Lotro'dan bahsediyorum , oynamışlığım var ve tolkien fanıyımdır , hemen hemen bütün kitaplarını okudum . Önceden elf isimleri falan düşünmüşlüğüm var sıkıntı olmaz yani :D

Sence hangi ırkı açmalıyım , acayip cüce hayranıyım ama elf açasım var :D

Hiç farketmez ya :D Irkın özellikleri var ama çok farketmiyor. Minstrel aççaksan cüce tavsiye ederim Baruk-khazaz diye bağıra bağıra gezersin :D Başlayınca haber ette oynarız :D

Fakirim fakir söyletiyosun illa :D :D ne kadar para gidecek tahminen ? şuan indiriyor lafta ama ne gelirse önüme I agree yes diyorum ama hayırlısı.

Haha ben de zengin değilim ya :D 2 sene içerisinde sadece 20$ harcadım. O da 4 expansion için. Yılbaşında ücretsiz VIP vardı. O zaman tüm karakterlerime giriş yaptığım için tüm VIP özellikleri uygulandı o yüzden VIP ihtiyaç duymadım. Para harcamadan herşeyi yapmak mümkün, tabi zaman kaybı oluyor. Questpack için hiç para harcamadım. Deed ile kasarak Angmar, Evendim, Forochel, Eregion satın aldım. Şu anda 2.3k TP var yani bi 3 tane quest pack almaya yeter ama gerek yok :D Yani benim tavsiyem bi ilk olarak 30 levele kadar oynamak. Hiç bir ihtiyacınız olmuyor. Bi at skilli 95 TP ki bu da VIP lere ücretsiz, diğer herşey elinizin altında. 30-35 levelden sonra quest pack ihtiyacı oluyor. Aslında almadan da kasmak mümkün. Hep aynı skirmishi yapmaktan sıkılmazsanız. (dungeon gibi birşey) Yani diyeceğim hemen paraya girişmeyelim bi 30 level yapalım :D Bu arada hiç para harcamamanın formülü yan karakter açmak. Bende şu an 5 adet var ve sıkıldıkça değiştiriyorum deed ile TP kasıp ilerliyorum öyle. :D

Haha ben de zengin değilim ya :D 2 sene içerisinde sadece 20$ harcadım. O da 4 expansion için. Yılbaşında ücretsiz VIP vardı. O zaman tüm karakterlerime giriş yaptığım için tüm VIP özellikleri uygulandı o yüzden VIP ihtiyaç duymadım. Para harcamadan herşeyi yapmak mümkün, tabi zaman kaybı oluyor. Questpack için hiç para harcamadım. Deed ile kasarak Angmar, Evendim, Forochel, Eregion satın aldım. Şu anda 2.3k TP var yani bi 3 tane quest pack almaya yeter ama gerek yok :D Yani benim tavsiyem bi ilk olarak 30 levele kadar oynamak. Hiç bir ihtiyacınız olmuyor. Bi at skilli 95 TP ki bu da VIP lere ücretsiz, diğer herşey elinizin altında. 30-35 levelden sonra quest pack ihtiyacı oluyor. Aslında almadan da kasmak mümkün. Hep aynı skirmishi yapmaktan sıkılmazsanız. (dungeon gibi birşey) Yani diyeceğim hemen paraya girişmeyelim bi 30 level yapalım :D Bu arada hiç para harcamamanın formülü yan karakter açmak. Bende şu an 5 adet var ve sıkıldıkça değiştiriyorum deed ile TP kasıp ilerliyorum öyle. :D
birde nick sıkıntıymış sanırım. BilocanGöklerde açamıcam mı şindi yoksa yanlışmı anladım ?

birde nick sıkıntıymış sanırım. BilocanGöklerde açamıcam mı şindi yoksa yanlışmı anladım ?

Ortada büyük harf kullanılmaz. Bilocan koyabilirsin. Sonrada oyun içinde soyad alınabiliyor. Ama ayrı ayrı çıkar yani. Birde Türkçe karakter yok doğal olarak.

Geri