- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Kas 2010
- Puanı
- 106
Forumumuza yetenekli ve becerili görevli alımları devam etmektedir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajım niye siliniyor?
Samsung Galaxy S4 Cihazımdan Gönderildi.
Nasıl yasak?Sana yönetim bölümünün yasak olduğunu 5 defa söylememe gerek yok deniz.
Nasıl yasak?
Nasıl yasak?
O izin vermiyor giremiyorumOrasını [MENTION=210935]Terk-i Diyar[/MENTION] a sorucaksın bilemem ben neden yasak.
O izin vermiyor giremiyorum
Konuda hakaret eden 3 kişiyi 7 gün banladım diye böyle ceza olmaz ki ama 24 saat forumun başında duruyordum rapor edilen konulara anında müdahale yardım isteyen konulara saniyede cevap veriyorum bilen bilir konuşmanın da anlamı yok ama bunca kişi Özür dileyip 10 15 defa affedilirken beni 2 defa affedemiyorlar..Sonuç olarak giremiyosun dimi? Daha da üstelemenin,sormanın alemi yok. O bu forumda sana yer alabilirsin demediği sürece giremezsin.
Konuda hakaret eden 3 kişiyi 7 gün banladım diye böyle ceza olmaz ki ama 24 saat forumun başında duruyordum rapor edilen konulara anında müdahale yardım isteyen konulara saniyede cevap veriyorum bilen bilir konuşmanın da anlamı yok ama bunca kişi Özür dileyip 10 15 defa affedilirken beni 2 defa affedemiyorlar..
Rütbe umrumda değil sadsadece böyle davranmalarına anlam veremiyorum, neyse...
Yok ben tartışmak istemem artık kimseyle sonra ben suçlu oluyorum her zaman
4 yıllık hesabımı moderatör kaybetmemek için banladı Terki diyar. Ben artık foruma sadece private server için giriyorum. Maxigame artık eski silkroadmax değil. Bizim yaşıdığımız büyüdüğü gibi admin tayfasınında büyüdü. Yaşları kaç bilmiyorum tabii ama bazı insanlar kişiliklerini kaybediyor.
World of tanks a başvuru yapacaktım gerçekten değmez. Şimdi ihtiyacımız yok diye bi mesaj gelirse eu serverın en büyük 2. türk klanının başkanıyım. Neyse gerçekten maxigame bişey ifade etmiyor. Kolay gelsin.
Niye ki abi insanları çok banlıyorum veya çok asabi davranıyorum diye mi suçum ne bunlardan başka bunlar telafi edilebilecek şeylerDeniz sana dedim ki her hangi bir yerde mod olmak istiyorum neden olamıyorum neden affedilmiyorum diye çıkma karşıma. Anlamıyormusun Deniz sen artık modluk hiç bir şart altında alamasın.
Sadece üzülüyorum ben. Foruma ilk geldiğimde dolup taşıyodu muhabbetler sohbetler makaralar. 4-5 kişi nası bi forumu bu hale getirebilir anlamıyorum. Bence şuan maxigame sadece Epin satış sitesi.
Sende nasıl biliyorsan öyle yap bıktım sizinle uğraşmaktan. 4 yıllık hesabın banlanmış ama pekte akıllanmış durmuyorsun elindeki 2 yıllık hesapta gider etrafımda dolanmaya devam edersen. Bu uyarı ister anla ister anlama.
Niye ki abi insanları çok banlıyorum veya çok asabi davranıyorum diye mi suçum ne bunlardan başka bunlar telafi edilebilecek şeyler