Kabul edilsekte edilmesekte mesaj geliyor. 3-4 gün oldu
7 Gün içinde kontrol ediliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabul edilsekte edilmesekte mesaj geliyor. 3-4 gün oldu
Bugün 6. gün ümit var hala
Arkadaşlar moderatör olunca nick renginiz değişiyor.Sadece olay bu.Süs için moderatör olacaksanız hiç olmayın
Şuanda yönetimde olan ve süs için kullanan bir kaç kişi var Hakaanım
Yaş sınırı kalkmıştır , MaxiGame yönetimi herkese bir şans verilmesini uygun görmüştür
Sitede normal üyeden çok mod. olmaya başladı
Gelecek arkadaşlara başarılar.
Biliyorum sırf download yapabilmek için girip çıkan adamlar var hatta yıllar önce bende öyleydim sonra sonra lıştım takılmaya başladım ama işte çok mod olunca da aralarından kendini bilmezler sırf ego tatmini için olan cocuk coluk çıkıyor malesef inşallah gelicek arkadaşlar iyi olur. Neyse konuyu kirletmeyeyim :SAktif üyelerde ibaret değil maxigame asagıda üye sayımız ve hit girişler mevcut.forumu off topic eğlence amaclı kullanmayanlarda mevcut .
Biliyorum sırf download yapabilmek için girip çıkan adamlar var hatta yıllar önce bende öyleydim sonra sonra lıştım takılmaya başladım ama işte çok mod olunca da aralarından kendini bilmezler sırf ego tatmini için olan cocuk coluk çıkıyor malesef inşallah gelicek arkadaşlar iyi olur. Neyse konuyu kirletmeyeyim :S
EvReN35 >>> silkroad Genel
AquA >>> Erepublik
BurjivA >>> Cabal Online
CheeBam* >>> Crossfire
Wayward >>> LeagueofLegends,Cengizhan2,Rappelz Online
EvReN35 >>> silkroad Genel
AquA >>> Erepublik
BurjivA >>> Cabal Online
CheeBam* >>> Crossfire
Wayward >>> LeagueofLegends,Cengizhan2,Rappelz Online