Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alım olsa yazarlardı diye düşünüyorum 2 gmod görevli sonuçta o bölümdeOff-Topic bölümüne alım yok mu ?
Off-Topic bölümüne alım yok mu ?
Buda benim şansım Hakan
Off-Topic ile Ersan(PageMaster) ve Doruk(Embriyo) fazlasıyla ilgileniyorlar.O yüzden yazmamış olabilirler.
Moderatöre ihtiyaç olan bir sürü bölüm var. Örnek olarak kendimi vereyim ben göreve (den.mod) botlar ve modları & isro satış bölümünü alarak başladım moderatörlüğe geçtiğimde sorumluluğuma 4 bölüm daha aldım global mod olduğumda sorumluluğumda 10 - 12 tane bölüm vardı. Kısacası idare edebileceğini düşünüyorsan bölüm alabiliyorsun diye biliyorum.Admin ve yöneticiler gerekli açıklamayı yaparlar bu konuda.Buda benim şansım Hakan
Yani şuanda herhangi bir alım olan bölümde den.mod olsam ileriki zamanlarda Off-Topic'ide sorumluluğuma alabiliyor muyum ?
Moderatöre ihtiyaç olan bir sürü bölüm var. Örnek olarak kendimi vereyim ben göreve (den.mod) botlar ve modları & isro satış bölümünü alarak başladım moderatörlüğe geçtiğimde sorumluluğuma 4 bölüm daha aldım global mod olduğumda sorumluluğumda 10 - 12 tane bölüm vardı. Kısacası idare edebileceğini düşünüyorsan bölüm alabiliyorsun diye biliyorum.Admin ve yöneticiler gerekli açıklamayı yaparlar bu konuda.
Yani şuanda herhangi bir alım olan bölümde den.mod olsam ileriki zamanlarda Off-Topic'ide sorumluluğuma alabiliyor muyum ?
Off topic ve isro satis aldim ama feed back yuzunden atildim Benimde sansim bu...2. Sans olmamasi hem iyi hem kotu hatasini telafi etmek isteyenler icin.Secileceklere basarilar
aynen alabiliyorsun siz yine başvurunuzu yapın alınırsanız istediğiniz ilgilenebileceğiniz 1-2 bölüm daha alırsınız
Evet alabiliyorsun , en son öyleydi.
Atılmana gerçekten çok üzüldüm.Seni bizzat uyarmıştım. Onu geçtim Barış(TheBright) ve Kahraman abi (Terk-i Diyar) 3-4 tane konu açtılar feed-backlarınızı yenileyin diye..Böyle gerekiyormuş böyle olmuş.Fakat 2.şansı herkes hak eder.
Vallahi halen o bölümlerde nasil rehber acacaktim halen dusunuyorum Neyse , kısmet diyelim.Ilerde tekrar olur inşallah .
Tam tersine forumun en aktif olduğu yer orası.Bu yüzden istiyordum
Off-Topic'i orda fazla iş olmadığı için istiyorlar galiba.Fakat tam tersi.Asıl iş , dert orda.Ersan Kahraman abiden hergün dayak yiyor.
Tam tersine forumun en aktif olduğu yer orası.Bu yüzden istiyordum
Şuan şansımı deniyorumSen istediğin bölüme başvurunu yap. Eğer performansın iyi olursa Off-Topic bölümünde de görev alabilirsin
Mavi bize yakışmiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hocam teşekkür ederim ama ben mavi rengini sevmem be
mod olmasını istediğim bi sen bide bumbleblue var
Mavi bize yakışmiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bumblebee arkadaşımın mod olmasını bende istemiştim gerçekten tarzı hosuma gıdıyor ki kendisi ile bir tanışıklıgımız yok
başvuruların hepsi red edildi.