TheRaWNeSS
Aileden
Torrent var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur. konusu oldugu icin mecbur upload ettim.Bence uploadlama,herkez pk2 indirecek sonra paso bug yicekler sonra forumlarda bol bol bugda kaldım vb. konular açılacak :S
Beyler şuanda düşündüğüm tek şey mbot yerden çıkacak olan silkleri toplarmı?
kardeş bende hata verior Update Temp-file [C:\d\oyunlar\BlackPearl yeni Client\Tempath\ginterface.txt]is damaged. Please Try Again Update Failed with error_code7 yazıor
aynı hata bende de var
Bence böyle daha iyi. Sox için 7/24 botlamak yerine coin biriktircez. Daha zevkli.arkadaş reklam amaclı söyremiyorum ama joysrodaki gibi yapsaydınız hiç değilse sox lar coinle alınmasaydı iyi olurdu bence
update yaptıktan sonra hata alıyorsanız temparth klasörü içindeki silkroad.exe oyun klasörünün içine kopyalayın.Tekrar oyunun açıp updatenin bitmesini bekleyin.Sorunsuz açılıyor.
denedim olmadı hata veriyor yardımcı olur musun?
----------
C:\d\oyunlar\BlackPearl yeni Client\Tempath\ginterface.txt]is damaged. Please Try Again Update Failed with error_code7 diye hata alıyorum yardımcı olur musunuz?
C:\d\oyunlar\BlackPearl yeni Client\Tempath\ginterface.txt]is damaged. Please Try Again Update Failed with error_code7
bende bu hatayı alıyorum temparth'taki silkroad.exe'yi kopyaladım ama başka bi hata verdi filemanager.dll eksik gibi bişi diyor :S
Bende aynı hatayı alıyorum. Yardım edecek kimse yok mu ?