Extrach here diyorum can not open felan diyor :'(
7z programı ile çıkarmayı deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7z programı ile çıkarmayı deneyin.
Bence eksik indirdin.(netinde kesinti felan olmuş olabilir).
Hiç kopma olmadı Of şimdi işin yoksa tekrar indir.Bence eksik indirdin.(netinde kesinti felan olmuş olabilir).
Hiç kopma olmadı Of şimdi işin yoksa tekrar indir.
AKK diye bir şey var haberin yok mu? Yoksa eğer fazla konuşma. Bende biliyorum sesimi çıkartmadan tekrar indirmeyi ama TTNet saolsun saçma uygulamalar peşinde. Milleti nasıl sömürürüz acaba diye düşünüyorlar anca..
Görende 1mbit net sanacak. Benim 1mbit kotalı ve hiç şikayet etmiyorum. Daha 3 saat civarı var. Hemen indiriyorsunuz ve sürekli şikayet içindesiniz. Adamlarda biliyor oyunu hemen açıp oynamanızı ama olmayınca olmuyor.
Biliyorum, cahil değilim deniyorum ama olmuyor..winrarla cıkarmaya calışma adam sana 7z yle dene dedi 7z indir kur öyle dene
Baştan indir bende sorun olmadı mesela 7zip ile çıkartıyorum
Biliyorum, cahil değilim deniyorum ama olmuyor..
Bende öyle yapıyorum hadi hayırlısı artık ne diyeyim
Baştan indir bende sorun olmadı mesela 7zip ile çıkartıyorum
Bendede öyleydi net sınırsızda 1mbitti. Aradım fırçaladım 1-2saat sonra 8mbite çıkarttılar. Kopma oluna 6mbitte sabitledilerpenia harbi ağlıyon hea kayserin dediği gibi ben ondan daha vahim bir durumdayım günlük net kullanıcıs akk 500mb dosya 1.5gb düşün gerisini...
Bravo gerçekten yine güzel bir server olucak gibi ancak inşallah gene ddos gibi bir bela gelmez başımıza.Server birkaç gün betamı kalıcak şimdi indirince girebilecekmiyiz hemen?
Yeni linkler eklendi