bende görüşümü söylicem ama 80 cap serverine tamamen bakarak demiyecegim ortama göre konusacagım
piyasada bir sürü server acıldı kapandı kimisi kapattı yeniden actı baska bi server ile her neyse vsro cıktıgından beri böyle gitti
oyunu oynıcak kadrolar bir orda bir burda arkadaşları ile yada tek oynayıp emek yapan oldu öylesine oynayan oldu
gördügümüz şeyler 130-120-110-100-90-80 cap fre silk yada satışlı ıtemler free yada satışta yada tamamen emek serverleri oldu bunlarda 8-9-10-11-12-13 dgler gördük bir kaçında görünmümler parlamalar ek özellik gibi deyiştirildi bi cogundada bu olay sanki user cekicek gibi görülüd ama sacmaydı bana göre o bi şekil olaiblrdi neyse demek itiyecegim serveri su ayda su yapmayın gibisinden deyil
eger eu gelirse chn ırkına göre daha güclü olucaklar en azından bir dagger seti silahı + ları üksek olmasına gerek yok seri ve crıtlı vurdugu için chn charlar ezilmiş gibi olucak bence eu gelmesin gelirsede 80 90 100 caplarda glemesin niye derseniz 80 90 100 eu ve chn swler acılmıstı ve bir cogunuz oynadıysanız biliyorsunuzdur az bir setle sizin set iyide olsa yatırma ihtimalleri yüksek bu oyunda biraz ters düşebilir diye düşünüyorum
birde ınfnity serveri bendede guild olarak iz bırakmıstı ortamı güzeldi fakat 110 capı isrodan zaten iyice ezberledik pek bişy bilmeyen varsa bile free 110 cap serverlarda ögrendi bana göre artık 110-120-130 cap lar sıkıcı kacmaya basladı bir ugras bir amac kalmıyor belli bi zamn geçince diye düşünüyorum.