Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
post sayımız orda nerdeyse aynı bu arada orda türk serverlerine direk fail yazıyorlar ya ben de arada yazıyom ama cidden fail olanlara :agla
Post kastın diye bir şey dedim mi
Post sayısına bakan kim?Şahsen hiç post kasmadım orada
Post kastın diye bir şey dedim mi
Benimde post sayım orda 200 filan yani önemli değil tabii ama biraz yüksek olunca itibarın oluyor tabii gereksiz mesajlarla post kasmayınca.
post sayımız orda nerdeyse aynı
Bunu dediğin için söyledim,yani post sayısı önemli değil demek istedim
Benimde post sayım orda 200 filan yani önemli değil tabii ama biraz yüksek olunca itibarın oluyor tabii gereksiz mesajlarla post kasmayınca.
Bir kaç sorum var :
1-İlk baştaki kırmızı pet'in ismi Red Dragon mu acaba?
2-Black set için CH weapon'ları bulamadım. EU'ları buldum.
3-Oyundada belirtmiştim çok lag var serverde, lag girince 1-2 dakika işlem görmüyor. Yeni test yaptım :
Bakacak varmı
Ümit abi elitepvpers'a konu açmamı istermisin?
Yok biz açarız orda da başka bildiğiniz siteler varsa oralarda açabilirsiniz ayrıca arkadaşalrınızı falanda davet ederseniz çok güzel olur.
Server'e yenilik gelmesi daha 2 gün oldu. şimdi'den oyun artmaya başladı
Infinity (110)
142/1500 Online
Trinity (120)
116/1500 Online
Yok biz açarız orda da başka bildiğiniz siteler varsa oralarda açabilirsiniz ayrıca arkadaşalrınızı falanda davet ederseniz çok güzel olur.
silk veren serverler 2-3 aylık serverlerAbi facebookta grupta paylaşıyorum hepsi başlangıçta silk veren serverlara gidiyorlar mallar ne zevk alıyor anlamıyorum
silk veren serverler 2-3 aylık serverler
2-3 ay ? belki 1 ay belki 1 aydanda az