Infinity abi . 110cap olanı indireceğim. 120 pek sarmıyor
Deposit alldebrid olmuyor, sana media upload edeceğim ama biraz azaman alabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Infinity abi . 110cap olanı indireceğim. 120 pek sarmıyor
Teşekkür ederim abi BekliyorumDeposit alldebrid olmuyor, sana media upload edeceğim ama biraz azaman alabilir.
Beyler Trinity checkte sebebini ve ne zaman açılacağını söylerseniz iyi olur
Biz insan değilmiyiz lagnTakımımızdaki herkes elinden geleni en iyi şekilde yaptı coder sezer arkadaşımız ile abartısız kendimizi boğazlayacak hale geldik ama amaçlar ortak olunca sorunlar halloldu.
Kadir desek zaten imkansızları beceriyor.Yakında 0 dan tasarlanan itemleri sizlere sunacağız ve oylayıp karar verdireceğiz.
Kahraman abi ben ve ümit abi bu yolda belkide iş olarak değilde piskolojik rahatsızlık ve stresi en çok yaşayan insanlarız.Baskılar herşeyin önüne geçti derken sezerin update yi bitirmesi yeni bir kan ve can oldu umarım başarılarımız devam eder.
Gameserver çökmüş, düzelttim.
Takımımızdaki herkes elinden geleni en iyi şekilde yaptı coder sezer arkadaşımız ile abartısız kendimizi boğazlayacak hale geldik ama amaçlar ortak olunca sorunlar halloldu.
Kadir desek zaten imkansızları beceriyor.Yakında 0 dan tasarlanan itemleri sizlere sunacağız ve oylayıp karar verdireceğiz.
Kahraman abi ben ve ümit abi bu yolda belkide iş olarak değilde piskolojik rahatsızlık ve stresi en çok yaşayan insanlarız.Baskılar herşeyin önüne geçti derken sezerin update yi bitirmesi yeni bir kan ve can oldu umarım başarılarımız devam eder.
Teşekkür ederim abi Bekliyorum
yemin ediyorum ağzım açık kaldı..
black pearl team her zaman en iyisi <3
----------
ümit abi pek anlamam o işlerden ama donwhang,samarkand,constantin fortress ' leri yapabilirseniz çok süper olur.. eğer yapılabilirse imkan varsa çok muhteşem olur bırakanlarda pişman olur geri gelir
Infinity En Son media.pk2 :
Orjinal Link : Netload Serious Filehosting - Netload
Alddebrid : https://s02.alldebrid.com/dl/r763e2e72/Media.rar
Herşeyin zamanı var, boş durmuyoruz daha yapacak çok şeyimiz var, bunlar sadece başlangıç, bize biraz zaman, sabır ve destek gerekli
Yalnız bir problem var abi. Siz başlangıçı 98 yaptınız eyvallah. Ben nasıl honor kasacağım ? Orası sorun...
Honor kasılamayacak artık, herşeyin bir iyi yanı bir de kötü yanı var. Honor bufflarını belli bir ücret karşılığı satmayı düşünüyoruz ama kesin bir kanıya varamadık bu konuda henüz.