sayong
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 12 Tem 2009
- Puanı
- 4
Arkadaşlar Bu serverde ibot çalışıyormu lütfen cevap bekliyorum ve max lw kaçtı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Bu serverde ibot çalışıyormu lütfen cevap bekliyorum ve max lw kaçtı?
ben şuan oyunu full client indiriyorumda 130 gelince yeniden indirmem gerekirmi?
ddos ' a karşı bişeyler yapmıyıcaksanız boşuna açmayın derim
böyle demiş ümit abiSize çok güzel bir haberim var... DDos sorununa çözüm bulduk. Server güncellemerini bitirip açtığımızda artık ddos yüzünden serverimiz kapanmayacak.
böyle demiş ümit abi
ddos'a tek çözüm hyper filter yanlış anlamayın gerisi boş
genede hayırlı olsun ama ... iyi günler
Hyperfilter gibi bir sistem geliştirdik biz de. Başarılı olacağımıza inanıyorum.
daha srPatcher kullanan serveri ne kadar süre ayakta tutabilirki bence karşılaştırma deil ama sezer gibi birisi en azından maxigamede veya başka yerde yoktur zaten 120 ilk o yaptı herşeyin ilki o zaten gine fatal fikret belki bişey yapabilir ama sezer gibi olabilceğine hiç inanmıyorum
Herkesin kendine göre iyi yanları ve kötü yanları var, kimseyi kimseyle karşılaştırmamak lazım. Sezer isterse dünyadaki en iyi coder olsun üşenipte birşeyleri yapmaya çalışmadıktan sonra ne işe yarar ? Buradan kendisini kötülemiyorum ama kendisi son dönemlerde iyice bunalıma girdi ve isteksizleşti kendisine hak veriyorum yaptığı iş kolay değil ama, sebebimiz her ne olursa olsun işlerimizi aksatmamalıyız ve ciddiyetimizi korumalıyız. Fakat kendisi bunu başaramadı ve yollarımız ayrıldı. Umarım hayatında başarılı olur ki olacağınada inanıyorum, kendisi son derece yetenekli ve akıllı birisi.
Fikret arkadaşımız da oldukça iyi bir coder, işini yaptığı ve ciddiyetini koruduğu sürece Sezer'i aratmayacağından emin olabilirsiniz.
ümit abi sende günde 3-4 saat uyusan sende bırakırsın her halde çalıştıgın işi ? gece 4 de giriyorum adam acık napıyorsun diyom bu saatte ? çalışıyorum diyor resmen sen olsan bu işten sende sıkılırdın işine isteksiz giderdin kim olursa olsun aynı şeyi yapar.
O kadar çalışan adam ne yaptı server için, serverda yapılanlar ortada ? Herkes görüyor. Hiç birşey yapmadı demiyorum çok şey yaptı ama her gece 4 te yatacak kadar şey yapmadı. Yaptığı en önemli şey job sistemiydi o da 1 veya 2 haftasını aldı günde biraz çalışarak hazırladı. Peki geri kalan zamanlarda ne yaptı ? BP 5-6 aydır Sezer'le devam ediyor. Sence bir insan 6 ay boyunca gece 4 lere kadar çalışıp birşeyler yapmaya çalışsaydı bu serverin durumu böyle mi olurdu ?
Yineliyorum Sezer birşey yapmadı demiyorum yaptıklarını takdir ediyorum, ancak abattığınız kadar çok şey yapmadı.