DemirAdam
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Ağu 2012
- Puanı
- 2
Mapler ve purification skili loki'den alınma olmuş
Saygılarımla,Demir Adam
Saygılarımla,Demir Adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mapler ve purification skili loki'den alınma olmuş
Saygılarımla,Demir Adam
coder kalenin vergisini arttıramıyorum %0 da kaldı sorunmu var acaba ben mi yapamıyorum anlayamadım
10 yaşındayken İron Man izleyip etkisindemi kaldın ?
Saygılarımla, Ölümcül Hata
Şuanda oyunda şöyle bir sorun var
daha fazla ilerleyemiyorum.Yani takılıyor orda return atmadan düzelmiyor
dün gecede denedim olmamıştı ama :S şuan bize hiç vergi gelmiyor %0 her yerdeKale savaşı vergileri kaleyi aldığınız gün koyulur.Aldığınız gece koymadıysanız.Bir dahaki savaşa kadar koyamazsınız.Ben %20 yaptım sizinkini ...
19 yaşında izledim Sevgili Ölümcül Hata
Saygılarımla,Demir Adam
Helal olsun, sonunda biri böyle konuşmalıydı..Not : Arkadaslar kafanizda bu oyunu acanlar oyunla ilgilenmiyor.Sirf para icin aciyorlar.Oyunun iyiye gitmesi icin ugrasmiyorlar gibi.dusunceler olmasin.Biz sirf sizler icin ugrasiyoruz.Bunun icin elimizden gelenide yapacagiz.Lutfen sizde bize destek olacaginiza kostek olmayin.Bu oyunu sadece MAXİGAME oynasa yinede full ceker.Elin yabancilari kendi serverlerini övup sahiplenip reklam yaparken siz , aciklarimizi ikide bir yuzumuze vurup , bizi elestirip oyuna yeni baslayacaklara olumsuz seyler soyleyip bizi kotuluyorsunuz.Maxigame bu iste basarili olamiyorsa bu hepimizin ayibidir.Bu piyasada eskiden beri MAXİGAME nin uzerine bir forum kurulmamistir.Bu forum bize Silkroadla ilgili cok sey ogretti.Bu kadar buyuk bir site boyle bir emek vererek server aciyor ve 80-100 kisi anca oynuyor.
Sizden tek istegim oynamasaniz bile bize kostek degil destek olup , her zaman yanimizda olmanizdir.
İzlediğiniz film izlediğiniz yerde kalsın o zaman , gelen güncelleme sizi ilgilendirmiyorsa yorum atma zorunluluğunda değilsiniz.
Sizden tek istegim oynamasaniz bile bize kostek degil destek olup , her zaman yanimizda olmanizdir.
80 olup bişi olmuyor merak etme bota bırak öyle daha rahat kasarsın bne hep öle yaptımRate'leri 15 yada 20 yapsanız yada farklı bir sistemde olabilir. 32 lv zor oldum hala kasıyorum.
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor size. Reklamla oyuncu falan çekilmiyor anlamıyorsunuz. 2 Ay boyunca bir ton para verip google reklamları verdik elitepvpers de her konunun içinde reklamımız çıkıyordu ama 10 oyuncu bile kazanamadık.
Oyuncu kazanmanın tek yolu arkadaşlarınızı tanıdıklarınızı davet etmeniz, diğer bütün yolları denedik ve denemeye devam ediyoruz zaten. Size sanki birşey yapmıyoruz gibi geliyor ama inanın boş durmuyoruz sürekli olarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz.