TheGlory
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2013
- Puanı
- 250
Kardeşim nerden idircez bi linkini atsana
Phbot'a asla güvenme anti müslim yanlısı onlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim nerden idircez bi linkini atsana
Phbot'a asla güvenme anti müslim yanlısı onlar.
kardeşim napayım o zaman söyle başka bot yok
ben crack yapmaya çalıştım baya ilerledim ama derslerden çok yoğunum uğraşamıyorum kolay gelsin size.
Ben phbot aldım kurtuldum. Paypaldan direk aldım sadece 9.07tl
Beklemek en iyisi arkadaşlar.
kardeşim bekle bekle nereye kadar alt üstü 2 mg lık dosya bi bot yapmasını bile beceremiyorlar tembeller
kardeşim bekle bekle nereye kadar alt üstü 2 mg lık dosya bi bot yapmasını bile beceremiyorlar tembeller
böyle tepki vermen yanlış adam bedava olarak yapıyor ister yapar ister yapmaz bi Allah razı olsun demek yerine tembel diyorsun o 2 mblık dosyanın arkasında kaç bin satır kod var bilmiyorsun bilmediğin gibide herkesten çok konuşuyorsun. Yapma.
Allah razı olsun.Adam botu yapmış sunucuya bağlı olduğu için durmadan çöküyor hesapsız girse herkez hiç bir sorun olmaz kardeş çaktın mı köyteyi
onu o adama söyleyeceksin o zaman burda istediğin kadar yaz adam göremez.
Adam bu bot işinden anlıyor.Allah var yukarda yaptığı botta 10 üzerinden 10.Bazı ufak tefek şeyleride yapsa hiç bir sıkıntımız kalmıcak ama üyelik istemese daha iyi olur.Ben şeyden şüpheleniyorum acaba adam bizim çarları hack liyor ondan mı sunucuya bağlı bot affınıza sığınarak söylüyorum
Adamın işi gücü yok o kadar uğraşmış bot yapmış bir de charları soyacak. Akla mantığa aykırı. Konuşulanlara göre ya bir saldırı varmış ya da yoğunluktan çöküyormuş. Bot üreticisi de yoğun olduğundan bakamıyormuş. Bu bot sayesinde tekrar başladım silkroad'a. 6 yeni charım oldu kasılmaya devam eden. Emeği büyük. Ben bekleme taraftarıyım.