Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim ne derse desin abi ama acımıyorum ben bunlara bunların yaptıkları aptallıklar *****lıklar sonucu aynı şekilde karşı tarafında canına kast edebiliyor o yüzden yaptıkları hatlarda inşallah kendileri boğulurlar masum insanlarıda boğmazlar..
Motorculardan bahsediyosun büyük ihtimalle ama trafik canavarı heryerde trafik canavarıdır.Motorcuların en büyük dezavantajı zaten trafikte hiçe sayılmalarıdır.Motor kazalarının yarısı motorcuların akrobatik hareketlerinden diğer yarısı ise otomobil şoförlerinin motorcuları takmamasından dolayı kaynaklanıyor.Hiç normal bir şekilde kaza yaptıklarını görmedim.
Böyle bir konu açman iyi olmuş bende o zaman şöyle birşey paylaşayım aslında yerimi bilmiyorum ama benımde motor'a karşı hevesım var bayayoutbe'deki açıklamayı okursanız sevinirim...
Bu yüzden ayda en az 6 veya 7 defa şöförlerle kapışıyorum.Bunların en az 2 si yumruklaşma ile bitiryor.Geçen ay üstüme kıran minübüs şöförünü elimden almayı başaramadılar.