eLementaL*
Daimi Üye
Buyrun arkadaşlar bunu da forum için hazırladım umut knk eklersen konuya sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar biri yardım edebilirmi?
Demin Return çektm %100de returunun takıldı şehre gitmedi durdu durdu Restartlamış gibi ekran geldi tıkaldım start dedim kapandı ????????????? hatası aldım sonra oyuna girmeye çalıştığımında charda biri var dior halbuki guılden (aynı) başka charla bkaıom oyunda diil pm atıom oyunda diil. 2 saattir oyuna girmeye çalışıyorum oyunda diyor lütfen bi yardım şifremi deiştiriyim? napıyım?
güzel düşünmüşün engin ikide bir ondan mı soruyodun glavie hangisi shield handisi diye
Şimdi ben 9 dg. protector male set almak istiyorum. İlk mesajda verilen resme göre 4. sayfada 2. sıranın en sağında bu set. Google translate den çevirdiğimde 9 sets. Goldmoon Tang dark light A (M) olarak çeviriyor. Bu resimdeki çevrimler doğrumu yani sormak istiyorum. 9 dg. protector male = 9 sets. Goldmoon Tang dark light A (M) mu? Ayrıca bu set mesela ( 9 dg. - 10 dg. ) som mu sos mu? Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, resmi ekleyen arkadaşa da. Güzel bi bilgi olmuş. Sorularımıda yanıtlarsanız tam süper olacak. Selamlar.
8d ITEMLER KALKTIMI ALMAK ICIN SITEYE GIRDIM 8d ITEM YOK SATIS BOLUMUNDE
Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar, 9 dg. som protector set, 9dg. som sword ve som shield aldım bu yöntemle. 70m. e patladı. Gayet normal, acc. sette alıcaktım ama nedense 100m. yüzük, kolye küpe som set. Fazla geldi o Selamlar.
Karakterinizin 200'den fazla beceri puan için konvertibl değildir. Lütfen yeni siparişlerini !
----------
80 level sp almaya çalışıyorum. son sp alma yeri gelmiyo. yenile yenile den sonra bu hatayı veriyor.
arkadaş iyi konu yapmışsında ben hem operadan hemde İE den giriyorum ama server isimleri kare kare gösterio Alexsandra yı bulamıyorum yardımınızı en yakın zamanda bekliyorum lütfen ..[/B]