-FastLane
Black Pearl
sanane olum manyak yabaşka oyundan bahsettim ben
----------
joygamede işin ne ? yani ne işi yapıyon orda yaş kaç maaşın kaç iyimi la ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanane olum manyak yabaşka oyundan bahsettim ben
----------
başka oyundan bahsettim ben
----------
söle la niye fazla gelsin
Maaşı söylemiyim size biraz fazla gelebilir Teknik Çizim departmanındayım 24 yaşındayım
bence Bizim tarihimizin yer alması bile oynamak için yeterli
40milyona yakın insanı öldürüp dünyanın en büyük kütüphanelerini yakmış birisi Türk olamaz zaten değil sanırım Moğol ama çok fazla eleştiri var Moğol mu değil mi diye ve Türk değil cengizhan
o zamanlar insan öldürmek bir suç değildi ayrıca adam savaşarak öldürdü yani çok mantıksız konuşuyorsun40milyona yakın insanı öldürüp dünyanın en büyük kütüphanelerini yakmış birisi Türk olamaz zaten değil sanırım Moğol ama çok fazla eleştiri var Moğol mu değil mi diye ve Türk değil cengizhan
Adamın amacı türkleri filan bir araya toplamakmış da nese , türk olmadığı konusunda bu kadar emin konuştuğuna göre dna testi yaptırdın ^^
Adamın amacı türkleri filan bir araya toplamakmış da nese , türk olmadığı konusunda bu kadar emin konuştuğuna göre dna testi yaptırdın ^^
ekle beni nick:FastLaneOyun gerçektende güzel, görev sistemi üzerine kurulmuş bir oyun gerçekten görev yaparken, kasarken eğleniliyor
Buda benim karakterimden bir resim.
Uploaded with ImageShack.us
bir araştırda beni eleştir orası önemli değil
Sunucu bakımda. Sunucu açılınca eklersin
ekle beni nick:FastLane
ben akıncılar'dayım benide aldırabilirmisin ottoman-ottoman2 ?Bu akşamki Krallık savaşını Ottoman loncası aldı Lordluk savaşınıda kardeş Ottoman2 loncası aldı
Uploaded with ImageShack.us
olum sen git istanbul kıyamet vaktini eleştir bi rahat bırak yaya neresini sevdiniz skill efektleri berbat ötesi yoksa körmü oldum
Sana göre kötü gelmiş olabilir, eğer silkroad gibi bir görünüm istiyorsan silkroad oynamaya devam edebilirsinya neresini sevdiniz skill efektleri berbat ötesi yoksa körmü oldum
Sunucularda sorun oluştu. Facebook'tan Cengiz Han2 Ottoman2 sayfasını beğenirsen VENTRILO adresine bağlanıp loncaya girebilirsin.
olum sen git istanbul kıyamet vaktini eleştir bi rahat bırak ya
beyler bende ''game error report'' hatası veriyo sürekli oyundan atıyo yetti artık ya
silkroad ölsem başlamam oyunun şu görevleri kendisi yapması güzel başka güzel bişey göremedim