kurtbg
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 16 Eyl 2009
- Puanı
- 0
tamam kardeş çok tşkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serverde 2 charım açık oluyor ve şifreninde yanlış olmasına imkan yok çünkü bir charı çıkarıp denediğim charı tekrar deneyince giriyo busefer çıkardığım char girmiyor
her char için farklı ibot klasörü oluşturuyorsun değil mi
bot çalıştı fakat çarı göremiyorum client açık diye göstermiyo fakat çar kasıyo bu sorunu nasıl halledebilirim?
bot çalıştı fakat çarı göremiyorum client açık diye göstermiyo fakat çar kasıyo bu sorunu nasıl halledebilirim?
Unhandled joymax server error-OF hatası verıo ne yapmam lazım ??illegal kullandığın her programda ban ihtimali vardır buna free veya ücretli hepsi dahildir
sorunun ne kardeşim söyler misin açamıyorsun ama hata veriyomu, ne yazıyor ?benim derdime çare bulabilecek yokmu charları kasıcam ama clientless açmam lazım ama 2 den fazla char sokamıyorum
bu arada eğer bir faydası olacaksa işletim sistemi windows server 2008
sorunun ne kardeşim söyler misin açamıyorsun ama hata veriyomu, ne yazıyor ?
Merhaba ben ibot clientless ile dün çok sayıda char açabiliyodum fakat bugün 2 den fazla açamıyorum neden olabilir açmaya çalıştığımda "unhandled joymax server error - 08" yazıyor
sorunum
ve işletim sistemi dediğim gibi windows server 2008 yani anlayacağın vps de açmaya çalışıyorum kendi pcmi uzun süre açık bırakamadığımdan var olan vpsm de açmayı denedim ve bu sorunla karşılaştım
-Clientless olarak girdigimizde. DC yersek otomatik girermi.
-Girmesi için ne yapabiliriz( Bat dosyası haricinde ( Auto Relog hatası veriyor bat ile girerken ) )
[NOT]MAX 10 char acılıyor sınırsız degıl xD.....[/NOT]
old clientless version diyor niçin
----------
1.1.5 te bota start verdiğimiz gibi dc yiyor 1.1.4 te otamatik giremezmi
----------
yaw tamamda clientless olarak giriyoruz show client yok hemen gizleniyor oyun nerede oldugunu bulamıyorum