[EA]ElectronicArts
Eline sağlık-Çok güzel anlatım olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık-Çok güzel anlatım olmuş
bu ne işe yarıyabilirki silkroad açık olmuyor arada sıra kontrol etmek lazım ama bunda sro güzükmüyo.!?
Herkesin işine yarayacak diye birşey yok zaten.Sana clientlessın kullanım zamanını söyleyeyim o zaman.Önce charının her ayarını clientle girip yapıcaksın,bu kavram kişiye göre değişebilir mesela ben 7_8 charın ayarını önceden yapıyorum eksiksiz,scriptlerini felan ayarlıyorum daha sonra clientsizden heepsini teker teker açıyorum.Yararlarına gelicek olursak şöyle sıralayım.
1)istediğin kadar charı aynı anda pcyi hiç kasmadan kasabilirsin
2)Clientle girmeye göre çok daha az dc yersin,hatta internetinde hızlıysa hiç yemezsin.
3)Pc yi kasmadığından daha az lag olur ve charlar normalindende hızlı kasarlar.
4)Charları kasarken görme durumun olmadığından sroyla olan ilgin ve alakan düşer ve günlük işlerine gereken önemi verebilirsin
5)20 tane char kasarken bile aynı anda cs yapalirsin en ufak kasmaz.
----------
[/COLOR]arkadaşlar ben clientles de stal charı açmak istiorum onu nasıl açıcam yani clientles açıcam oto stal fln kurcak öle ayar vrmı acaba ibotta?
Beyler benim ekranda sorun var İbot yapımcı sesimi duydumuda mı ekledi clientlessi bana saturnde ishadelere giden denenmiş bir Script yapar mısınız _ _?? çıkıştaki 100+ lık yaratıklara yakalanmasın hayır duamı alırsınız...! Ypana Teşekkür ederim..!
saol anladım
----------
1 den fazla nasıl açabilirim
byler YARDIM edin bnm pcde normalde 2.char acılmıyor yani kaldırmıyor birini clientles birini normal açsam kaldrırmı ozmn yardım eedersnz svnrm
ya arkadslar benim bi sorum olcak yeni sw de 0 dan 8 tane char acicam pc full acik olucakta hepsini ayni pt de kasicam clientless sayesinde ama scripti ayarliyamadim hazir scripti nasil yukluyoruz onu bilen varsa yazabilirmi acaba ?
Vay arkadaş free botta bile clientless var sbot da yok Bu hallere de mi düşecektik xD
arkadaşlar saçmalamayın lütfen bende ibot kullanıyom ama bunun 1.85 ide 1.85b side 1.85 c side sürekli dc veriyo oyuna giriyorum 30 saniye sonra dc veriyo olay bu yakında adı değişecek dcbot olucak hiç kimse yazmasın benim botum vermiyo diye benimki verdikten sonra senin botunu ne yapayım
byler YARDIM edin bnm pcde normalde 2.char acılmıyor yani kaldırmıyor birini clientles birini normal açsam kaldrırmı ozmn yardım eedersnz svnrm
DENEDİM YAPTIM VE BAŞARDIM(ilk char run clientten 2.char loderden) ...
buyrun bu ibottan 2.char acarken loaderden yapılması gereken ayarlar.
buyrun buda kanıtı 2char birden açık ve dc siz kasıyor suan
evet arkadaşlar gördüğünüz üzere yoğunn açılmıyor yorumlarına karsılık denedim buyrun olduu . DİKKAT EDİLECEK HUSUS : İLK CHAR RUN CLİENTTEN ACILCAK 2.CHAR LOADERDEN
Clientlessle kaldırırmı diyorsun burda nasıl açılmış?