Hocam nasıl giriyosun ya bi anlat lütfen :S Connecting de kalıyo benim öyle bekliyo :S
knka ben sorunsuz girip oynuyom la sorun sizde senin gibi oriiijinal'de kullanmıyom
----------
SW gene offline oldu :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam nasıl giriyosun ya bi anlat lütfen :S Connecting de kalıyo benim öyle bekliyo :S
knka ben sorunsuz girip oynuyom la sorun sizde senin gibi oriiijinal'de kullanmıyom
kardeşim anlatıcak bişe yokki, konunun başında söylediklerimin aynısını kendim yaptım ve server offline olmadığı sürece sorunsuz giriyorum. :SHocam nasıl giriyosun ya bi anlat lütfen :S Connecting de kalıyo benim öyle bekliyo :S
kardeşim anlatıcak bişe yokki, konunun başında söylediklerimin aynısını kendim yaptım ve server offline olmadığı sürece sorunsuz giriyorum. :S
Şuan sorunsuz girdim.BEn de aynısını yapıyorum da olmadı :S Şu an offline oldu Sw sen girebiliyomusun su an?
Oyun hala deneme aşamasında ve tamamlanmadı. Şu anda bu tür hatalar almak mümkün ve nasıl çözüleceği hakkında bir bilgi yok. Tek yapabileceğimiz bağlanana kadar denemek.Ben ilk çıktığında indirmiştimde bağlanmıyor anlamadım gitti
Oyun daha tamamlanmadığı için üzerinde oynama yapıyo yetkililer. Kapanıp açılması normal, bize düşen sabretmekServer bu offline oluyor bi online anlamadım ? hep böylemi?
Yetkililer oyun üstünde oynama yapıyolar kapanıp açılıyo oyun. O yüzden girememişsindir.Giremedim
Girdi ama team deathmatch seçtim başka kimse yokmu oyun nası baslıcak
Şu an kapandı galiba offline oldu :S attı beni
Kardeşim oyun daha yeni çıktı ve kimse hataların nasıl çözüleceğini bilmiyor. Alteriwnet ekibi bile oyun yeni olduğu için şu anda hatalar konusunda yardım edemeyiz diye duyuruda bulundu.[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bu seferde böyle bi hata veriyor kafayı yicem :S
Benim Nick = Memorica oynayak beraber tabi girebilirsem
----------
Yardım edicek yokmu arkadaşlar bi yardım lütfen? ilk başta giriyodu oyuna girdim cıktım sonra girmedibu cıktı bi daha
----------
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Yeniden patch yapmaya kalktım bu seferde böyle diyor ne oluyor anlamadım delircem ya :S:S arkadaşlar bi yardım edin lütfen ??
Bu seferde böyle bi hata veriyor kafayı yicem :S
Benim Nick = Memorica oynayak beraber tabi girebilirsem
----------
Yardım edicek yokmu arkadaşlar bi yardım lütfen? ilk başta giriyodu oyuna girdim cıktım sonra girmedibu cıktı bi daha
----------
Yeniden patch yapmaya kalktım bu seferde böyle diyor ne oluyor anlamadım delircem ya :S:S arkadaşlar bi yardım edin lütfen ??
Olduuuuuuuuuuuuu
yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh
mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
----------
Nick Memorica pm atın