Biostan açacaksın onu kaça kadar izin vereceğini sen seçeceksin O.C için. Ama rame takılma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adama boş yere ram falan aldırmayın yahu, ne alaka?
PUBG optimizasyon açısından çok kötü bir oyun, o makine ile csgo falan oynasan uçarsın. Ama pubg de oynayabilmen lazım.
NVIDIA denetim masasına gir. 3d uygulama ayarlarından pubgyi bul
Bağlantılı Optimizasyon = Açık
2 tane de Maksimum Performansı seç ayarı olacak hatırlamıyorum isimlerini.
bi indirip deniyimKahraman abi yine nick zevkini konuşturmuş
Dostum MSI Afterburner uygulamasını kurman ve oyuna girdiğindeki verilere bakmamız lazım cpu gpu hangi yüzdelerde çalışıyor bellek hangi yüzdelerde çalışıyor tam olarak kaç fps alıyorsun bilmemiz lazım programı indir kullanım hakkında youtube videolar var attığın ssden sonra bakıcaz sorununa artık.
neden dar boğaz olsunki toplayan adam *****mı bilmiyormu bunu ?bence dar boğaz var pcde
o değilde rem firekansını yükseltiryorum pc peş peşe kendini resetliyor. acaba power gücümü yetmiyor ? 600w power yetmiyormu acaba ?
- - - Güncellendi - - -
gençler bu nedir ya ultle modda açtım böyle değerler veriyor[/URL][/IMG] yerde bi yanlışlık var ya ekran kaltında yada bi uyumsuzluk var bi çözmemiz lazım bunu
başkan bağlan teamviever ile bi bak ben anlamıyorum çok fazla@aligelturan
http://wizards.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1271/~/creating-a-dxdiag-file
Rapor dosyasını özelden atar mısın ? Bu yardım veya öneri ile çözülecek bir sorun değil çünkü, sorunu bulmaya çalışmamız gerekiyor.
Oyun anındaki AfterBurner raporunuda resim atabilirsin buraya.
Ayrıca GameBooster gibi yazılımlara da bakmanı tavsiye ederim.
Ben vatana toplatmadım ramazan abiye toplattım allah razı olsun . Pc toplatacaklara bilgilerini atarım .
Ekran kartını maximum performans yaparsa ekran kartı yanmasına kadar gider , En son 4 sene önce vatandan casper masaüstü kasa almıştım ve 2 ay sonra silkroad oynarken maximum seviyede oynadığım için ekran kartı yandı .. Sonrada 2 sene gecti işlemci yandı ve garantiye yolladığımda dediği lafları şu sizin hattanız diyorlar garantiden tam tamına 1.250 TL masraf cıkartılar yeni aldıysan bence iade edebilirsen et bilgisayarı tavsiye ..
Giriş ekranındaki FPS neye yarar ki ? Önemli olan oyun içi. Burada 71 ise %100 eminim oyun içi 50nin altında.