sanırım Black pearl takımı ile creedy online takımının birleştiğini bilmiyorsun ve hala üste çıkmaya çalışıyorsun
Susuyorum susuyorum ama konuşcam. Adam 2 saattir anlatıyo sen hala haklı olmak için çabalıyon. İkisi farklı oyun kardeşim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım Black pearl takımı ile creedy online takımının birleştiğini bilmiyorsun ve hala üste çıkmaya çalışıyorsun
madem ch yok potların saniyelerini 0 yapın ch gibi rekabete gel sonra
Cevap verdiğim kişi bu sunucuda aylarca oynayıp, kural ihlali sonrasında onlarca kez uyarılmasına rağmen banlandığı için, telefonlarla tehdit mi dersiniz, yok seni yaşatmam, kadıköyde bulacağım seni vsr. tarzı ithamlarda bulundu. Ardından açılan 3 serverımızda oynayabilmek için özür dileyip sonra tekrar aynı şeyi yaptı. Bir numaralı şahidim de @tombalaci_46 olacaktır burada. Kendisine de dadandı.http://imgim.com/sarkoplatacreddy.jpg
Arkadaşı tanımıyorum, başka bir forum sitesinde yazdığını aynen sizlere iletiyorum.
Sizinle herhangi bir problemim yok, diğer arkadaş ile zaten ilgilenmiyorum. Siz server sahibisiniz. Ben sıradan bir üyenin yazdıkları ile ilgilenmiyorum.
Anlayamadığım şu, bu işten para kazanıyorsunuz. Yani bizlerden, üstüne de "enayi" damgası yiyoruz. Madem arkadaş ile problemleriniz var bunu genelleme yapmadan dile getirmek zorundasınız. Siz bu mesajınızda biz oyunculara enayi dediniz mi, demediniz mi? Cevap verilmesi gereken nokta budur. Diğer arkadaş ile olan konuşmalarınız yada yaşanmışlıklarınız değil beni ilgilendiren kısım.
Hayır oyuncularıma enayi demedim. Ben 5 kuruş bağış yapmayan Mısırlıların oynadığı PVP1 sunucusunu 2 yıldır açık tutuyorum. PVP1 geliri giderini zor karşılıyor bazı aylar çıkarmıyor bile. Başımın üstüne koyar minnet duyarım bağış yapan adama.
Sen resmi öyle bir koymuşsun ki, şu havaya bürünmüş, diğer konuya da koydular:
Arkadaşım bana "vay ib*e kanka para lazım dimi hehahao" diyor da sanki, ona "he ya enasi parası yiyecez" diye samimi cevap veriyorum.
Tekrar söylüyorum aylarca bizim serverımızda oynadı, yüksek miktarda da para harcamıştı, 500TL falan olabilir bilmiyorum miktarını. Bizi de tanıyor; tanıdığı bildiği MSNimiz yani öyle bir samimiyetimiz yok. Yine de bu kadar yardımcı olan bir kişiyi TL ile item satmaya çalışırken UYARDIK, dinlenmediği için banlandı ve o günden beri gördüğün gibi hala delirmiş vaziyette. Yazdığı mesajlardan anlamış olman gerekiyor zaten.
Ben ise onun seviyesine inmeden ona yetecek cevabı verdim "biliyorsun enayi parası severim" diye, onun kendine enayi dedim yani, biraz daha çıldırsın diye.
Seni ilgilendirdiği için yazmadım zaten bunları, neden böyle bir cevap verdiğimi anlayasın diye. Bu kadar hakareti falan yedikten sonra bir enayi lafının çok daha fazlasını da hak etti ama işte..
TLDR. Enayi lafı ona denen bir laf. Adam gibi hiçbir oyuncumu enayi yerine koymam, aksine minnet duyarım yardımcı olduğu için bize. Biz de eğlenmek için bir sürü oyuna para döktük hala da yapıyoruz. Ordaki enayi lafının başkalarına kastı yoktur.
Saygılar.
pvp1 serverdayım ama ne yardım edicek ne de char satan bi kişi bulabildim 87 lv de takıldım kaldım ne öneriyosun sarkolata
5 Player vardı. Zaten 3 günlük test için açmıştık, baktık olmuyor kapattık.oyun neden kapalı ?