Çok eziksin keşke ölsen@Crainy birader oralara bir yere huanpa yazmanı rica edeceğim 1-2 saat boş vaktimiz var bari vakit öldürelim
Edit : Noob mrarmen varsa guild batar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eziksin keşke ölsen@Crainy birader oralara bir yere huanpa yazmanı rica edeceğim 1-2 saat boş vaktimiz var bari vakit öldürelim
Edit : Noob mrarmen varsa guild batar
черная смерть;35616865' Alıntı:Beyler bu oyunda olucam guild kurucak olan arkadaşlar mesaj atabilirim sağlam hedefi olanlar Nick : Ra
gelde sana bir çukulata vereyim , fakir seni
Çok eziksin keşke ölsen
Divergent bekleriz kardeşimчерная смерть;35616865' Alıntı:Beyler bu oyunda olucam guild kurucak olan arkadaşlar mesaj atabilirim sağlam hedefi olanlar Nick : Ra
PVP1 de bir blader vardı. 2 senedir adamın öldüğünü görmedim. :roll:Sizce bu serverda en iyi build hangisi olur ?
gelde sana bir çukulata vereyim , fakir seni
Hayırlı olsun başlayalım şu sıkıcı günlerde ilaç gibi gelir umarım ve ayrıca kendini bilmez insanlar oynayacaksa oynasınlar yoksa burdan atıp tutup milletin tadını kaçırmasınlar.
Silkroad bırakmıştım ama buna başlanır
Guilde bekleriz senide Cemre, bak mert de burada var
Mert varsa ben yokum
Yaz benide Anıl'da burada madem
Cemre varsa asıl ben yokum ulenSilkroad bırakmıştım ama buna başlanır
nicke bak mrarmen nedir gm olsam zevkine banlarım seniCemre varsa asıl ben yokum ulen
hani launcherda pvp 3 gelmedi ?