Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyuna yabancı olunca konuştuklarınız aynen yabancı bir dilmiş gibi geliyor, hiçbişey anlamadım yazdıklarınızdan
LoL tarif edilemez içinde olup anlamak lazım oyunu bıraksam bile(lafın gelişi) o turnuvalar o riotların maçları sunuş şekli bunlardan vazgeçmem girerim twitch izlerim denk geldikçeOyuna yabancı olunca konuştuklarınız aynen yabancı bir dilmiş gibi geliyor, hiçbişey anlamadım yazdıklarınızdan
çok zorladı keserim diye kayle oyun başlarında. Zed gölgesiyle 2 skill tutturunca pasifinin de etkisiyle FB yi aldı. Sonrası çorap söküğü gibi geldi inhibitör kulesine kadar yıkmıştı zed soloda fab iyiydi o maçta birtek jayce almıştı sanırım evet
naru dp nin mid oyuncusudur Solo ranked girdiğinde supp falan kalırsa yapıyor onun harici turnuvalarda mid oynarBildiğim kadarı ile çoğu maçta naru yasaklanmazsa nidalee ile topta supp luk yapacak.
----------
Abi bende başta öyle diyordum da aslında gayet kolaymış
hayır gerekli mesajları iletmek istiyorum bazı oyuncularımıza muhtemelen yarın gündüz istenilen yere ulaşacak bu saatlerde uyanık kalamıyor biliyormusunLa bot gibi çok hızlı yazıyorsun şüphelendim senden akıllı spam bot musun nesin ya
ayrıca terimleri oyunu bilmekte fayda etmiyor bir yerden sonra TTnet gibi birşey var ülkemizde (bknz. KaoZ )
Lux'un ultisinden nasıl kactıgını gördün mü fena bir kacıstı tam ulti bascaktı sıçrayı mükemmel kullandı
Hani jungle içnide follofoş etti bütün takımı !? Biraz daha hp'si olsaydı çok rahat penta çıkartırdı onların içinde Orda bende hayran kaldım ona helal olsun dedim...
Lux'un ultisinden nasıl kactıgını gördün mü fena bir kacıstı tam ulti bascaktı sıçrayı mükemmel kullandı