Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VDS adresini özelden verin. Reklam olmasın.
Özel mesajdan cevapladım farklı client kullanKara Kardeşim sadece bu yorumumu cevaplarsan sana minnettarlığım hassafaya çıkacak. yazdığım hiç bir yoruma cevap vermedin ben vsro yu senin paylaşımların sayesinden öğrendim emeğine büyük bir saygım var bazen yetişemiyor olabilirsin yorumlara bu yüzden sitem etmiyorum. Teşekkür ediyorum Benim bir sorunum var ecsroyu kurmak istiyorum oyunu orjinaliyle açmak istediğimden ve zszc sroyu kurdum ecsro clienti kullandım fakat clienti açtığımda ingilizce tanımlanamayan client yazıyor cevaplıyağından eminim şimdiden teşkkür edeiyorum
----------
Kara Kardeşim sadece bu yorumumu cevaplarsan sana minnettarlığım hassafaya çıkacak. yazdığım hiç bir yoruma cevap vermedin ben vsro yu senin paylaşımların sayesinden öğrendim emeğine büyük bir saygım var bazen yetişemiyor olabilirsin yorumlara bu yüzden sitem etmiyorum. Teşekkür ediyorum Benim bir sorunum var ecsroyu kurmak istiyorum oyunu orjinaliyle açmak istediğimden ve zszc sroyu kurdum ecsro clienti kullandım fakat clienti açtığımda ingilizce tanımlanamayan client yazıyor cevaplıyağından eminim şimdiden teşkkür edeiyorum
bana da pek cevap atmadın ama paylaşımların yetiyor 2 ay önce hiç birşey bilmezken şu an sıfırdan başlayıp 13 dg power degree yapabilir duruma geldimÖzel mesajdan cevapladım farklı client kullan