_Be3sT_STaFF.
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Eyl 2009
- Puanı
- 0
ya ECSRO VIP a geçicem bunun fiyatı 15 tl heralde aynı şekilde diğer ürünler gibi parayı size yatırııp canlı deste ge mi geçicem .Yoksa başka nasıl alabilirim? cvp vrn ltfn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ECSRO VIP a geçicem bunun fiyatı 15 tl heralde aynı şekilde diğer ürünler gibi parayı size yatırııp canlı deste ge mi geçicem .Yoksa başka nasıl alabilirim? cvp vrn ltfn
beyler ben dün ecsro vıp üyelik aldım ama 24 saati çoktan geçti hala açılmadı bi sorun olur mu ??ne zaman açılacak bilgi verin yetikililer
Yeri burası deyil ama yerini bulamadım Sunworld de silk satıyormusunuz ümit abi???
ben vıp char aldım ama vıp charım açılmadı bunu sbebi ne acaba bana 24 saat içinde açılcak demişlerdi açılmadı hatamı var acaba
Evet satıyoruz anasayfada soldaki satış menüsünde Sunworld menüsüne tıklarsan fiyatlar ve detaylara ulaşabilirsin
BeNdE SORMAK istedim insan ister istemez endişelenio 24 saati geçince herkkes en kısa sürede açılmasını istio 24 saati geçince canlı sohbete girip söylememiz gerekiomu
bende 48 saat oldu ve acuntlar aktif olmadı ben yabancı bi siteden aldım
yok nomi serverı onay beklemez sanırım o birtek VİP için geçerli GM aktif etmeden giremiyosun oyuna ve 3 gündür onay bekliyoruz inş. bu sene içerisinde verecekNomi serverine üye oldum perşembe günü hala id şifre yanlış dıyo demekki gm onayı beklıoruz,yuhh yani saçmalamışlar türkler çıkıpta adam gibi sro private kuramıyolar ALLAH'ın çinlileriyle uğraşıyoruz..