Db bot crack çıktı swsro vipte soslu charlar soyulmaya başladı.Bilmem anlatabildimmi
ne Alaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Db bot crack çıktı swsro vipte soslu charlar soyulmaya başladı.Bilmem anlatabildimmi
ne Alaka
Keyfiniz bilir.Size kalmış şahsen kullanmam.Kullananlara başarılarExchange bug vardı ondan dolayı + no^ex soysaydı bukadar kişi onun cracklediği botu kullanmazdı ki bende kullandım ve soyulmadıda yaptığım tek şey exchange kapattım
Keyfiniz bilir.Size kalmış şahsen kullanmam.Kullananlara başarılar
Bu arada cracki koyduğun için teşekkürler
Ö.değil çalıştığım için fazla ilgilenemedim artık daha sık yardım edeceğim
yardımcı olabilirmisin yazdıgıma acaba?
Eğer bot karakterinizi görmez ise veya skilleriniz bottaki skill listesinde görünmez ise , Gold Dragon Flag veya diğer tanınmayan itemlerinizi çıkartıp bankaya atınız.Daha sonra Return Scrool basınız.Sorununuz düzelecektir.
- Düzelmez ise Görev Listenizdeki (Q) Tüm görevleri kaldırıp tekrar deneyiniz.
Script Çizdim Herşeyi Ayarladım Char Gitmiyor Kasma Yerine Alışverişte Yapmıyor ?
Script sadece hotanda çalışıyormuşScript Çizdim Herşeyi Ayarladım Char Gitmiyor Kasma Yerine Alışverişte Yapmıyor ?
char yattıktan sonra geri tekrar goturdugumde dalmıor nedenını bılen var mı
script kullanmıorum ki ama bota yenı girdıgımde atack yapıorBotla ilgili bir hatadır veya script den dolayıda olabilir.