Hephaistos
Banlanmış Üye
ya beyler biriniz bakın ben holy botla oyuna girdimde cok lag oluyo 10 dk içinde lagdan dc veriyo bu olay sizdede warmı çözümü varmı bunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar :NET Framework yüklerken yükleme hatası aldım yardım edebilirmisiniz
botla alakalı değil oyunda girerken D3D9 Appilaction hatası geliyor directx 9 u da kurdum fayda etmedi :S
Oyunun launcerına sağ tıkla özellikler uyumluluk işletim sürümlerini dene bi . sorun kesin çözülecektir. driectx yüklemene gerek yok
ya beyler biriniz bakın ben holy botla oyuna girdimde cok lag oluyo 10 dk içinde lagdan dc veriyo bu olay sizdede warmı çözümü varmı bunun
bana yardım edikcek olan yokmu ya
bende Microsoft .NET Framework 4 olmasına rahmen şu hatayı alıyorum lütfen yardım edin .
bende Microsoft .NET Framework 4 olmasına rahmen şu hatayı alıyorum lütfen yardım edin .
continue dediğimde değişen birşey olmuyor
continue de ?
denedim sorun devam ediyorHoly bota sağ tıkla farklı çalışıtırı bi dene.
deniyorum cevap yazan hekeze teşekkürler .Esro Bugün Yeni Update Çıktı Ordada Çalışırmı Acaba?
----------
Aynı Sorunn Bendede Vardı Net FrameWorklerin Hepsini Sildim Ve Sırasıyla Versiyon 1 2 2.5 3 3.5 4 Olarak Yükledim Sorun Düzeldi Sende Dene İstersen