Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silahı 1. sayfanın 1. sırasına koy.arkadaşlar silah değiştirme çalışıyormu biri nasıl olduğunu söylese
Yaw Millet Elite 3 ü Nasıl Seçicez
Görev Yöneticisini aç orda sro_client varsa işlemi sonlandır. Yoksa Bot arka planda kalıyo bazen kapanmıyo Botun tüm herşeyini Kapat sonra tekrar çalıştır öyle dene.ѕєя¢αη;1474431' Alıntı:Start dediğim de neden client gelmiyor ?! Kimse bilmiyor mu nedenini bunun..
Görev Yöneticisini aç orda sro_client varsa işlemi sonlandır. Yoksa Bot arka planda kalıyo bazen kapanmıyo Botun tüm herşeyini Kapat sonra tekrar çalıştır öyle dene.
Bot Dosyalarının Elitesro kalsöründe oldugundan eminsin dimi. Ordaysa Eğer başka türlü bilmiyorum. Bendede olmuştu Görev yöneticisini açtım 2 Tane bot çalışıyordu. Kapattım hepsini tekrar çalıştırdım. Düzeldi.ѕєя¢αη;1474461' Alıntı:
Yaptım dediğin gibi ancak sro_client zaten kapalıymış ama yine de start dediğim de client gelmiyor.
Dene Sürekli ilk defa Senden duyuyorum. KapandığınıAnlamadığım sorun ne ya herşeyi doğru yaptığımdan eminim forum id pw yazıyorum login diyorum kapanıyor kimsede çıkıp aga bunu şöyle yap demiyor sadece bot çalışıyor deniyor iyide kardeşim bizde niye çalışmıyor