Microsoft net framework 4.0 yükle bendede aynı sorun vardı benimde windows 7. Net Framework 4.0 olsa bile tkrr yükle düzelicektir
Yüklemiştim düzelmedi ama tekrar yükliyecem
----------
Aynı hata devam ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Microsoft net framework 4.0 yükle bendede aynı sorun vardı benimde windows 7. Net Framework 4.0 olsa bile tkrr yükle düzelicektir
kardeşim bn düzelttim sorunu görevleri ni bırak retrun çek düzeliyor çok teşekkürler yinebende nihayet bota girdide aynı sorun bendede oldu çarın ismi gözükmüyor.tüm kıyafetleri cıkardım returnladım aynı
Chin. Kasıpda Fire Shiled serisini bota koyup bastırabilen varmı. Shiled takıp bufu basıp sonra Bow takcak ve devam etcek kasmaya Yapıormu böle bişey ?
Yüklemiştim düzelmedi ama tekrar yükliyecem
----------
Aynı hata devam ediyor
Bu hatayı alıyorum arkadaşlar herseyı yaptım vırus programı bıle yok , frameyı de yukledım hala bu hata alıyorum .
Arkadasim bu cavede kasareken cok yavas... Mob secipte skilli basana kadar.... Ve etrafta mob kalmayinca, ben dokunmadigim surece oylece kaliyor ne daliyor ne yuruyor .. sebebi nedir acaba?
kardeş senin ismini neden herkez kullanıyor her serverda ByAti görüyombotta bir sorun var,