Sacrifice
Aileden
hatamı veriyor hiç bnişey demiyomu demiyorsa bot açılmıştır sağ alt köşede botun iconu var sağ tıklayarak eliteyi seç sonra login ol start bu kadarSinir oldum açılmıyor :saw: .Net framework onardım hala aynı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatamı veriyor hiç bnişey demiyomu demiyorsa bot açılmıştır sağ alt köşede botun iconu var sağ tıklayarak eliteyi seç sonra login ol start bu kadarSinir oldum açılmıyor :saw: .Net framework onardım hala aynı.
Crack değil botun kendisi
tek bendemi sorun var oyuna giriom botu açtm zaman cok fena lag girio dc oluom yardım etcek yok mı
Bende böyle bir sorun meydana geldi Netframework 4.0 ı kurdum bilgisayara reset attım ama yine aynı sorun bunun bir cözümü varsa cok iyi olur.
İndirdim actıktan sonra exe 'yi bu hata geldi ;
Çözümü nedir ?
Arkadaşlar bu crack ile direk bota bağlanmıyorsunuz dolaylı olarak crackten bağlanıyorsunuz ondan dolayı servera vs bilgileriniz gitmiyor.
2. Olay ise bu crack no^ex tarafından yapıldı db bot yapımcısı yani ondan dolayı sorun yaşamayacaksınız emin olun Keyif ile charlarınızı kasın.
Sağ click > Özellikler > Uyumluluk > Bu programın çalışabiliceği uyumluluk modunu tikle...
İndirdim actıktan sonra exe 'yi bu hata geldi ;
Çözümü nedir ?