dzednajpw
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Ağu 2012
- Puanı
- 4
Arkadaşlar 4.2 yi indirdim neyi neyin icine atıyoruz yazarmısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son durum ne ? :d5.3 içindeki DataBase'leri 4.2 içine at
Yalniz o bug degil PAX in koruma sistemi, bu 4.0dan beri olan bir koruma epvp da biri cracklamisti crack lanmasi gerek ama asla bug degil kullandiginiz bilgisayarin ip sinin emulatoru kullanma sertifikasi yok o yuzden oyle oluyor
Eger crack liyacak kimse yoksa ilk once bilgisayarina static ip al emu yu satin al ve ipni pax a soyle ama emuyu yeniden indirme goruceksinki sorun kendiliginden duzelmis
account işini nasıl hallettiğini söylermisin biArkadaşlar Boşa Yükleme'ye Çalışmayın Oyunu En Sonun'da açtım Şu anda Saat: 06:26 Gece Uyumadan Oyunu Açtım Sadece Exe'Leri Editleyip Kendini Bilmezin Teki İnternete SürmüşBizimkiLerde Full Sürümdiye Paylaşmışlar Oyunda Bütün Bug'lar Dewam Ediyor.Yani Demek İstediğim Bu Dosyalar [Pax]Orjinal Orjinal Dosyaları Değil.
Çok Garip Bişey Charın İtem'Ler Yok Char Oldu yerde Yere yatıyo Geri Kalkıyo
Tek Diyeceğim Uğraşmayın Zaman Kaybı [Xsense] Çıkaracağı Emulatör Kurarız
ya yapıyorumda error veriyo account oluştururken o sorunu anlamadım. account dosyalarını upload edebilirmisiniz?feto 5.3 deki account creator'ü at 4.2'nin içine oluştur bu kadar ama benim clientte sorun var ya server online oluyoda oyuna giremiyorum QuenOfWizz hangi clienti kullanıyorsun atarmısın ?
feto 5.3 deki account creator'ü at 4.2'nin içine oluştur bu kadar ama benim clientte sorun var ya server online oluyoda oyuna giremiyorum QuenOfWizz hangi clienti kullanıyorsun atarmısın ?
videolu anlatımı 54545 gündemi yapıyosun arkadaşım?
Emulatör link: (LAST DREAM 5.2 İÇİNDE MEVCUT.
--------------------------------------
(C:\Windows\System32(İÇİNE ATIN)
-----------------------------------------------------------------------
FULL CLENT.(LAST DREAM)
--------------------------------------------------
Partlar halinde clent.
-----------------------------
Özelikler
Race: European, Chinese
Jobs: thief, hunter, trader
Items: gold, 1-11dg, Seal of Star, Seal of Moon, Seal of Nova
NPC: teleports, shops (10-11dg weapons), So-OK, trade
Stats: buffs, speed drugs, rank before character name
Statuses: burn, electric shock, frostbite, freezing, stun, knock back, knock down
Pets: transport, growth pets
Mobs: unique, gigant, champion, party, titan, elite, training
Area: Jangan, Donwhang, Hotan, Samarkand, Constantinople, Alexandria
Cap 110: mastery, skills, lvl
Attack: player vs player, player vs mob, AOE skills
Item Mall: avatars, hats, attachments, transports, growth pets, globals, scrolls, pots, arrows, premium, tickets
Chat: all, party, guild, global, private
Berkeser: red, blue
Party: form, join, banish, leave, dismiss, party match
Guild: join, widthraw, leave, notice
Actions: exchange, trace, charming, drunk mode, sit, walk, run, emoticon
Türkçesi not google trans'dır.
Yarış: Avrupa, Çin
İşler: hırsız, avcı, tüccar
Ürünler: Nova altın, 1-11dg, Yıldız Mührü, Ay Seal, Seal
NPC: teleports, mağazalar (10-11dg silahlar), So-Tamam, ticaret
İstatistikler: meraklıları, hız ilaçlar, karakterin adından önce rütbe
Durumlar: yanık, elektrik çarpması, donma, donma, sersemletici, geri vurmak, yıkmak
Evcil hayvanlar: ulaşım, büyüme hayvan
Mobs: benzersiz, gigant, şampiyon, parti, titan, elit, eğitim
Alan: Jangan, Donwhang, Hotan, Semerkant, İstanbul, İskenderiye
Cap 110: ustalık, beceri, lvl
Saldırı: player vs player, oyuncu vs mafya, AOE beceri
Öğe Mall: avatarlar, şapka, ekleri, nakleden, büyüme hayvan, globals, verilirse, tencere, oklar, prim, bilet
Sohbet: Tüm, parti, lonca, küresel, özel
Berkeser: kırmızı, mavi
Parti: Form, katılmak yasaklanacak, bırakın, görevden, parti maç
Guild: birleştirme, widthraw, fark, bırakın
Eylemler: döviz, iz, büyüleyici, sarhoş modu, yüz ifadesi, koşmak, yürümek, oturmak
5.3 'ü 5.2 içine atın Libry Filesleri kurun. ve login serverLe game serverin portlarını aynı yapın ve girin video anlatım yapılcaktır.
kardes sende 1.265 in linkini versene bana ben emuyu hallettim account sorununu paxın client girmiyor.Ben 1.256v Orjinal Kullanıyorum Pax Cilent Serial istiyo
kardes sende 1.265 in linkini versene bana ben emuyu hallettim account sorununu paxın client girmiyor.
tamam buldm indirdim ben. adım adınca client kapanıyor ama sende ne sorun var şuan?az BekLeyn Upload Edicem