IceMachine
Aileden
ps 3 en az 3 ve 6 yıl olması sürece oyun çıkartıcak hocamvalla ps3 alma ps4 xbox one yolda alıcaksan para biriktirip ps4 al en mantıklısı yeni nesil oyunlar ps4 e çıkıcak ve çok daha iyi grafiklerde

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ps 3 en az 3 ve 6 yıl olması sürece oyun çıkartıcak hocamvalla ps3 alma ps4 xbox one yolda alıcaksan para biriktirip ps4 al en mantıklısı yeni nesil oyunlar ps4 e çıkıcak ve çok daha iyi grafiklerde
645 liradan azı yok baktım ben .ps 3 en az 3 ve 6 yıl olması sürece oyun çıkartıcak hocamps3 lazım bana ps4 ü sonrada alabiliriz
400 tlye teknosada buldum ama fat kasa 160 gb :S645 liradan azı yok baktım ben .
Eyvallah.Cihazı alırken eğer cihaz sarı ışık tamiri gördüyse alma nerden bulabilirim diyorsan yukarda bazı arkadaşlar link vermiş ayrıca Media Marktada bazen indirime giriyor kuzenim ordan almıştı ayrıca etrafta ps cafeler varsa tanıdıksa ordanda satın alabilirsin hem test edipte alırsın daha güvenilir olur. Fat almanı tavsiye etmem bu arada.
Orjinal taraftarıyımŞunu da söyleyeyim PS3 aldığında sakın ha kırdırayım deme yeni nesil slim ps3'ler kırdığında garanti dışı kalıyor vede yazılımsal hatalar sarı ışık gibi sorunlar çok çabuk ortaya çıkabiliyor.
PS3 alıp ne yapacaksınız PS4 çıkınca yeni oyun gelmeyecek.GTA5 ise yeni nesil konsollara ve PC için duyurulacak.PS3 600tl vermek akıl işi değildir.PS4 ocak-şubat arası çıkışını yapar.
Ulan samet işsizmisin olum napcan alıp pilesteşın git 3tl ye oyna ayda 1 kere oynarsın zaten