Briatore
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 31 Eki 2011
- Puanı
- 2
Burgas cephesi açıldı!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş biraz altınım var training grounds mu yükselteyim yoksa Q1 ekmek fabrikamımı hangisi iyi olur?
Ekmek fabrikasını yükselteceğim o zaman en çok sıkıntıyı ekmek alırken çekiyorum çünkiTraining in bedava olanını yükseltmen uzun vadede işine yarar.Savaşmaya ekonominden fazla önem veriyorsan bunu yükselt.
Q2 ekmek fabrikası ise kimseye ekmek konusunda muhtaç olmamanı sağlar.Türkiyede bonus olmadığından şu anda kaç üretiyor bilmiyorum ama bonus geldiğinde günlük 800 canlık ekmek gelir şirketinden.Para konusunda daha rahat olursun.
Karar senin paramı yoksa daha fazla vuruş gücümü
Ekmek fabrikasını yükselteceğim o zaman en çok sıkıntıyı ekmek alırken çekiyorum çünki
yine marmara gitti ben bırakıyorum oyunu uğraşmaya değmez hep başa sarıyoruz
Ben oyuna yeni başladım bu bulgarların arkasında sırplar olduğu sürece işimiz zor gibi bulgaritan yeniden kurulcak diolar sırplar la savaşıp en azından balkanlarda biraz daha etkin olmamız lazım diye düşünüyorum ek ledim ben seni kardeş nekrovision benBayağıdır bilgilendirme yapmıyordum.
Bulgarlar bizi sildi.Daha sonra isyan çıkarıp biz onları sildik şu anda Sırbistan ile Bulgaristan üstümüze geliyor.
Ben oyuna yeni başladım bu bulgarların arkasında sırplar olduğu sürece işimiz zor gibi bulgaritan yeniden kurulcak diolar sırplar la savaşıp en azından balkanlarda biraz daha etkin olmamız lazım diye düşünüyorum ek ledim ben seni kardeş nekrovision ben