NightOfShade
Banlanmış Üye
beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar öncelikle merhaba umarım herkes iyidir uzun süredir buralarda değilim. Biliyorum ki aramızda cs 1.6 oynayan arkadaşlar var eğer isterlerse gelip serverımda takılabilirler herkes davetlidir.Ayrıca serverla sabahları ve geceleri ilgilenebilecek arkadaşlara adminlik vermeyi düşünüyorum.Herkese iyi forumlar.
-Server Adı : Expenditure Flows
- Server IP : 178.211.51.13
- Slot Kapasitesi : ../32
- sXe Durumu : Aktif
- Server Modu : Pro
- Server Version : 1.6
----------
Güncel.
Adminlik veya Slot satışınız varmı peki ? Ben 1 aydır serverda takılıyorum. Nickim void X0R # ForCint.# NightOfShade vs bilir beni. Bugün servera girdiğimde birisi nickimi çalmış fragımı düşürmeye çalışıyordu. Ama beceremedi her ne kadar öldüysede. Eğer slotluk ve adminlik olayı varsa ve bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Sabah 9dan akşam 6-7'ye kadar serverdayım çünkü ben. Adminlik satışı vs varsa her türlü ödeyebilirim telefonda kontör aracılığı ile de olur yani sorun değil.
İsmini biliyorumda her gün gördüğümü söylersem yalan olur . Adminlik satışı yok diye biliyorum .
Bende şahsen görmedim ama 1 haftadır full maç takılıyorum o yüzdende olabilir. devilumt@hotmail.com bu adresle aratıp face ekle görüşelim.
Face kullanmıyorum ben :/ Daha doğrusu kullanıyorum ama nişanlım ile ortak. Aile dışında kimseyi eklemiyoruz
Bayadır gelemiyorum steam bozuk extracting package diyor sonrada kayboluyor şu sorun düzelse cs 'yi yükliycemde.Tamamdır sana denk geliyorum zaten oyunda şu sıralar. Görünce konuyu bi açıver ordan konuşuruz