Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OHAAAAAAAAAAAAAA charları bota bıraktım 5 tane nova düşmüş alıcılar pm atsın.
OHAAAAAAAAAAAAAA charları bota bıraktım 5 tane nova düşmüş alıcılar pm atsın.
oooo soydan abiden yorum geldi beyler ben işsizlikten çıkıyorum zaten işsiz değildimki arçelikde çalışıyomForumda ilk bulunduğum zamanlarda yaşı küçük olan arkadaşlar olsa bile tavır ve hareketleriyle yaşından büyük olgundu. Fakat 3-5 üye forumu git gide 14 yaş muhabbetine çeviriyor,ve işin garip yanı bu captan coco nickli üye bana gelmiş bir konuda iş güç muhabbetinden akıl veriyordu. Çok şaşırtıyorsunuz beni maxigame üyeleri. Ümit bu konuya gereken titizliği gösterirsin umarım,forum saçma sapan muhabbetlerden geçilmiyor.
Forumda ilk bulunduğum zamanlarda yaşı küçük olan arkadaşlar olsa bile tavır ve hareketleriyle yaşından büyük olgundu. Fakat 3-5 üye forumu git gide 14 yaş muhabbetine çeviriyor,ve işin garip yanı bu captan coco nickli üye bana gelmiş bir konuda iş güç muhabbetinden akıl veriyordu. Çok şaşırtıyorsunuz beni maxigame üyeleri. Ümit bu konuya gereken titizliği gösterirsin umarım,forum saçma sapan muhabbetlerden geçilmiyor.
Forumda ilk bulunduğum zamanlarda yaşı küçük olan arkadaşlar olsa bile tavır ve hareketleriyle yaşından büyük olgundu. Fakat 3-5 üye forumu git gide 14 yaş muhabbetine çeviriyor,ve işin garip yanı bu captan coco nickli üye bana gelmiş bir konuda iş güç muhabbetinden akıl veriyordu. Çok şaşırtıyorsunuz beni maxigame üyeleri. Ümit bu konuya gereken titizliği gösterirsin umarım,forum saçma sapan muhabbetlerden geçilmiyor.
yok be olum gmler ezik tek attım diye charımı banladılarabi gmler full farmedmi?
yapcak bişey olmayınca insan uyuyor bişey beklemedenÖğlen oldu la.
benimde warrior mag %100 geldi nasıl mutluyummbeyler bir staff yapmışım +11 45crit var (İNCEEEE)