Denecek birşey bırakmamış
Denecek çok şey var da anlamazsınız siz epıl fanları
ios 7 iyi hoş olmuş ama yenilik diye eklenen şeylerin nerdeyse tümü yıllardır Androidde olan özellikler. Apple sizi kapalı bir kutuya kilitliyor ve ben ne dersem o olur diyip herşeyi size yavaş yavaş veriyor, yıllarca yenilikten yoksun olan siz zavallı epıl fanları bikaç değişik birşey görünce seviniyorsunuz... garipilerim, vah size )
iosun önde olduğu tek özelliği biraz daha hızlı olması başka da elle tutulur hiç birşeyi yok ama şundan da çok eminim ki Android 5 Key Lime Pie ile ios taki stabilite ve hız yakalanacak, zira ics den sonra yayınlanan Jelly Bean de hem hız hem stabilite konusunda aşırı bir fark vardı. Bu gerçekleştiği anda ios'un Android karşısında savunulacak hiç birşeyi kalmayacak.
Ben fanatik değilim ve hiç bir zaman da olmadım. iPhone'da kullandım Android li telefon da kullandım ve halen kullanmaktayım. Şiddetle Apple'ı savunanlar maalesef at gözlüğü ile dünyaya bakıyorlar. Tamam Apple kaliteli ürün yapıyor ama sizi kısıtladıklarını, size istediklerini yaptırdıklarını, yıllarca size aynı tasarımı aynı özellikleri zorla dayattırdıklarını ve yeniliklerden mahrum bıraktıklarını bir türlü göremiyor ve kabullenemiyorsunuz.
Şu ss herşeyi çok net açıklıyor zaten :