Yanlış anlaşılmasın ama yetkili servisliğini yapmaktayım Asus un
Masaüstü ürünlerinde kesinlikle 1 numara ama notebook tarafında ROG serisi ne kadar iyi olursa olsun güven vermiyor. Keza K555L modelini ele alalım menteşe kırması ile meşhur bir cihazdır. Hatta arama motoruna modeli yazsanız yazım önerisinde menteşe çıkıyor. Malzeme konusunda kalitesiz ve servis konusunda da tecrübe ettiğim kadar bu firmaya yakışmayacak kadar kötü bir servisi var. Servis olarak DELL in üstüne hiçbir firma tanımam keza buna Apple da dahildir. O sana güzellik yapmışlar belliki
Şöyle bir anektod aktarayim MSI GT75 modeli bir cihaz servisimize geldi, ürünün kurcalanmadık mıncırlanmadık bir yeri kalmamıştı garantisi devam ettiği için servisine gönderdim. Servis sorumlusu ile yaptığım telefon konuşması sonrasında onca müdahaleye rağmen "abi şimdi bunu iade çıkamam çok pahalı bi cihaz yazık olur ama bir daha böyle bir durumda direk bize gönderin" cevabıyla anakartı değiştirdiler. Bunu şu sebeple söylüyorum o an bize/size gelen iyi niyetli birisidir. Ben buna dayanarak servis kalitesinden bahsedemem. Ama Asus Türkiye ile yaşadığım müşterimin yaşadığı bu yüzden servisliğini bırakmama sebep olan bir yapıları var. Sıfır ürün aldığımda bile ASUS'tan refurbish cihaz gönderdiler yani
Mesele bize olan/yapılan değil genel durumdur. Tabi bu ASUS Türkiye için geçerlidir. Bana kalırsa ORIGIN alınır ama kafan karışmasın diye fazla bulanıklaştırmıyorum
Ayrıca büyük olmasının avantajları var, çünkü üzerinde slotlu ekran kartı bulunur gerektiğinde upgrade edebilirsin bile. Bunun yanısıra soğutma sisteminden kaynaklıdır büyüklükleri, sorun yaşamak istemiyorsan bence buna çok fazla takılma gaming notebook üreticileride bunu ister fakat o ısınma sorunu o chipsetin arızalanması kaçınılmaz oluyor. Gaming Notebooklarda soğutma sistemi en önemli faktörlerden biridir. Bunuda göz önünde bulundur.
Düzenleme: Asus un serviste Türkiye'de 1 numara olmasını katiyen kabul edemem
https://www.sikayetvar.com/asus kontrol ediniz ümit beycim