Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi oyun 2. planda benim için, Face, twitter, whatsapp gibi uygulamalarda kasmaması benim için kafidir.
Mayıs ayında aldığım Lg Optimus L7'ye telefoncular 325 lira veriyor insafsızlar, yok ki 400 lira veren.
Hadi alak la
Teşekkür ediyorum bilgilendirmelerin için, son bir kaç araştırmadan sonra gidip alacağım.Benimde tereddütlerim vardı ama teknoloji işimde birazda olsa riske girmelisin ben o riske girdim ve o riske değdi cidden. Şimdi çok memnunum.
Facebook kullanıyor isen özelden gönderbilirmisin adresini ? Belki lazım olur.Bu güzel konuşma için ben teşekkür ederim herhangi bir sorunun-sorun olursa burdayız konu sahibiyle beraber yardımcı olmaya çalışırız.
Facebook kullanıyor isen özelden gönderbilirmisin adresini ? Belki lazım olur.
Cihazın Parçaları Türkyiede Zor bulundugu söyleniyor dogrumudur ?
Bilmiyorum hic parca gerekmedi cok sukur.
Yalniz parcayla ne isiniz varki garantili telefon sorun olursa yollarsin garantiye.
Artik bu sorularin soranlarada hayret ediyorum bu kadarida hayat kadiniyla evlenip bu bakire cikmadi demek gibi birsey sanki digerleri bakkalda satiliyor hos bakkalda satilsa bu seferde dandik bakkalda satiliyor derler.
Telefonun parcalarinla ne isleri var modifiye mi edicekler anlamadimki.
Telefonun ilk ciktiginda bazi sorunlari vardi suan yok surekli guncelleniyor.
Telefonun donanimsal ve yazilimsal herhangi bir sorunu yoktur.
Dayaniklilik saglamlik konusunuda kimse bilemez telefon daha cok yeni kullanicaz gorucez.
Bilmiyorum hic parca gerekmedi cok sukur.
Yalniz parcayla ne isiniz varki garantili telefon sorun olursa yollarsin garantiye.
Artik bu sorularin soranlarada hayret ediyorum bu kadarida hayat kadiniyla evlenip bu bakire cikmadi demek gibi birsey sanki digerleri bakkalda satiliyor hos bakkalda satilsa bu seferde dandik bakkalda satiliyor derler.
Telefonun parcalarinla ne isleri var modifiye mi edicekler anlamadimki.
Telefonun ilk ciktiginda bazi sorunlari vardi suan yok surekli guncelleniyor.
Telefonun donanimsal ve yazilimsal herhangi bir sorunu yoktur.
Dayaniklilik saglamlik konusunuda kimse bilemez telefon daha cok yeni kullanicaz gorucez.
2 yıl sorun çıkmazsa merak etme dahada çıkmaz.Çıkarsada zaten kullanıcı hatası olur o.
garanti 2 yıl malesef her sene telefon yenileyemiyorum.