MetalciGenclik
Üye
2-3 aydır oynuyorum ve hiç rastlamadım ama?
Rasgele yerlerde çıkar ama çoğunlukla yeşillik yerlerde çıkar biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 aydır oynuyorum ve hiç rastlamadım ama?
Rasgele yerlerde çıkar ama çoğunlukla yeşillik yerlerde çıkar biliyorum.
Ne hatası premium hatasımı ?biri bana yardım edebilirmi? oyunu indirdim ama launcer e tıklarken hata alıyorum
Banada oluyor arada tamam de sonra bidaha aç , açılır.
Açılmıyor kaç kez öyle yaptım
Saat 12-13 e doğru kulaklık geliyorda tabi küçüğüm biraz sesim çocukca olcak sorun olurmu
Nası yaniYok farketmez 3-4kişi varız sen hariç
Off-topic' te konu aç bence burda bilen çıkmaz herhalde
Nası yani
----------
Mikroon hayırladım hadi Bismillah ad Negative ile Minecraft oynuyoruz olsun .Rikioudu sendede mic varsa 2 kişi oynayıp video çekebiliriz aslında neyse afk başlıyorum
----------
HyperCam kullanıyom 7 saniyelik test çektim ses tam not aldı ama 2-3 saniyede video jet gibi oynuyor bitiyor 2-3 sn de ve kalan 4 saniyede benim konuşmam duyuluyor problem ne olabilir ?
----------
Lütfen acil birisi söylesin
Beyler forumda cok fazla ot var 1k silk karşılıgında hepsini temizleyebilirim
Salla sorunu çözdüm oyun kasıyo oynıyamıyom Yazın 8 Gb yapcam Ram'i azda olsa düzelirmi ?Off-topic' te konu aç bence burda bilen çıkmaz herhalde
Salla sorunu çözdüm oyun kasıyo oynıyamıyom Yazın 8 Gb yapcam Ram'i azda olsa düzelirmi ?
abi oyun mukkemmel ama fena kasıyor 6gb ram var 1gb de ekran kartı ama yok artok bunun yerıne silkroad sw kursam bu kadarda kasmaz bide grafkler berbat olmasına ramen kasıyor yani
oyun hakkında diyeceğim süper oyun cok güzel ama kasıyor işte
hayalimde hep yerin di bine girip dolaşmak istemişimdir ve sonunda hayalim gercekleşti cok zevkli
Vay girebilmişin hayırlı olsun Bu arada 1.1 oynuyosan çok kasar girerken force update yap 1.2.4 e geçecek orda hiç donmaz o özelliklerle
Sesli güldümfazla kasmasının sebebı mozilaymış