auto select için grab ayarlarını nasıl yapıcağız
Su programları deneye bilirsin ;
http://www.silkroadmax.org/forum/f12/girgir-v3-fix-toplayici-amp-grab-distance-134/
http://www.silkroadmax.org/forum/f12/sro-mini-bot-v12-isro-private-17924/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşim çok saol da anlamadıgım bi yeri war şimdi bu skill slotlarını ayarlıyoruzya mobu biz secince kendi otomatik mi vuruyor yoksa 2 sinidemi yapıyor
bide skiller arası bekleme 10-60 arası değişebilir demişsin .. bunu 0 yapma şansımız yokmu ? yani hiç durmadan 1 i 2 i 3 ü vurma şansımız yokmu *? bi zahmet yardım edersen çok sevinirim .. paylaşım için saol gerçekten mükemmell ...
Şimdiden Teşekkürler ...
kardeşim çok saol da anlamadıgım bi yeri war şimdi bu skill slotlarını ayarlıyoruzya mobu biz secince kendi otomatik mi vuruyor yoksa 2 sinidemi yapıyor
bide skiller arası bekleme 10-60 arası değişebilir demişsin .. bunu 0 yapma şansımız yokmu ? yani hiç durmadan 1 i 2 i 3 ü vurma şansımız yokmu *? bi zahmet yardım edersen çok sevinirim .. paylaşım için saol gerçekten mükemmell ...
Şimdiden Teşekkürler ...
Şimdiden Teşekkürler ...
botu her açışta buffların sürlerini baştanmı ayarlıcas ?? : (S
Bütün buff sürelerini 1.Buff süresi olarak kaydediyor.Ayarı tekrardan yüklediğinde hepsinin süresi 1.Buff süresiyle aynı oluyor.botu her açışta buffların sürlerini baştanmı ayarlıcas ?? : (S
Peki bu oto select için media pk'mızı kendimiz editlicez dimi Onla İlgili Bişey YAzılmamışda
kendisine tıklayıp buff basma özelliği var mı cleric için? yardım lütfen
Kardeşim Bu iSro Da Çalışmıyor .. Ama Private Sro Da Çok Güzel Çalışıyor .. Paylaşımın İçin Çok Teşekkür Ediyorum Sana .. Böyle Güzel Bir Çalışma Daha Gördüm... SaoL ...
[]SjSro İçin Auto Selecti Olan Bir Media.pk2 Arıyorum Elinde Olan Yada Forumda Konusu Olduğunu Bilen Bir Arkadaş Bir Zahmet Konu Linkini Atarsa Çok Sevinirim ...
Şimdiden Teşekkürler .. Bekliyorum Yardımlarınızı ... []