Keylogger'dan kastı, "program keyboard kontrolüne ulaşmak istiyor" uyarısıdır.
Keyhelper gibi çalıştığı için bu uyarıyı verecektir.
[/COLOR]
bu bir keyhelper dir. evet abi.doğru.ama bir antivirüs keyhelper ile keyloggeri rahatca ayırd edebilir. programda kaspersky keyloggeri buldugu zaman sildi.fakat keyhelper in çalışmaya devam etmesine birşey yapmadı.yani ikisi aynı değil. ben halen bu programı kullanıyorum. çünkü içindeki keylogger temizlendi. Akut13 ten bugüne dek hiç keylogger li program almadım. tümü temiz çıktı. sanıyorum bundaki keylogger bottan alıntılı oldugu için ondan kalmışta olabilir.belkide dediği gibi keyhelper den sebeptir.ama öyle olsa kaspersky bu programı tamamen durdururdu.yanılıyormuyum?
Dediğim gibi Akuttan sürekli yarar görüyoruz. helal olsunki en çok işew yarayan programları yapıyor.
birde size şöyle bir önerim var.
keylogger maalesef tüm yardımcı silkroad programlarında nerdeyse bulunabiliyor.
korunmanın yolu ise şöylkedir.
şunları uygulayın.
alfabenin 29 harfini yeni metin belgesioluşturup yazın.
0-9 arası rakamlarıda yazın
sonra o harf ve rakamları kopyala-yapıştır yuaparak tuşlara dokunmaksızın mouse ile yeni bir kelimeli numaralı şifre oluşturun.
sonra joymax a gidip şifrenizi yaptıgınız şifre ile değişin.
oyuna girerken loader ile girin. ve loader e bu şifreyi klavye ile değilde o yazdıgınız şifreyi kopyala-yapıştır yaparak girin
kopyalamak için ctrl+c yapıştırmak için ctrl+v kullanın
asla şifreniz çalınamaz.
unutmayınki keylogger klavyede işlediğiniz her harfi sırası ile ve düzgünce keylogger sahibine email ile ver iolarak gönderiyor.