Unranked adamlarla tartışıyoruz....Vayne istediği dmg atsın late gamede team fighlarda pozisyonu koruması çok zor.Adamlar hemen Adc dalıcaktır teamfightta vayne takla atsa ne değişisek çok rahat hedef.Dediğin gibi ezrealda 15sn free flash var teamfightta çok rahat üzerine atlıyan (örn:Irelia..) E atıp çok rahat kaçar.Aklımda daha bi çok şey varda anlatamıyorum şu an .... KaoZ arkadaşımız ne derse odur.
Arkadaşın 5k ELO'su var konu kapanmıştır.(!)
Yerim senin karşıt atarını, komik şey
Öncelikle belirtiyim, teşekkürünü verip yanaştığın adamın bir önceki mesajına baktın mı !? Dur yardımcı oliyim;
baktım vayne ile ilgili atıp tutanlar olmus şunu sölim earlyde ez ile iyi dmg atarsın kacması kolaydır vayne latede ezer
Sadece işine gelen yorumları mı okuyorsun !? Ayrıca unranked !? Ciddimisin !?
Ama hadi gel herşeyi kenara bırakalım senle adam akıllı oturup tartışalım, zaman bol 21 aralığa çok var daha.
Bence Vayne şuanda oyundaki en iyi ad carry. Çünkü vayne;
1)Maximum HP üzerinden true damage vuruyor, büyük punto ile yazmama gerek var mı true damage kısmını !?
2)Yuvarlanma skili bir çok ultimate'den kaçmak için kullanılabilir. Örneğin; Ashe, ezreal veya lux.
3)Ultisi bonus atack damage verip pasifini üçe katlıyor.
4)Yuvarlandığında ultisi açıksa görünmez oluyor ki teamfightlarda rakibinizin sizi seçmesini zorlaştırır, size yeterli zaman kazandırır.
5)Yuvarlandığında bir sonraki atağı fazladan hasar veriyor.
6)Knock back skili var ki yeri geldiğinde stunlayıp fazladan damage vurabiliyor.
Son olarak şöyle bir tespit yapiyim, Vayne ultisi 18 levelda 12 saniye açık kalabiliyor. Trumble coolsown ise 2 saniye'ye düşüyor. Yani teoride en kötü ihtimalle 4-5 kere görünmez olabiliyorsunuz ki bu size yeteri kadar zaman kazandırıyor.
Şimdi sıra sende. Bana ezreal savun, neden onun en iyi ad carry olduğunu belirt. Saçma sapan şeyler yazmadıktan sonra seninle tartışmaya açığım. Mesela "Turnuvalarda en çok alınan karakter" savunmasıyla gelme karşıma.