-ScarFace
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Kas 2010
- Puanı
- 51
karaca birşey sorucam ben holy botla oyuna giriyorum ama bot charı görmüyor sence neden ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karaca birşey sorucam ben holy botla oyuna giriyorum ama bot charı görmüyor sence neden ?
Cavede Kasarken Dc Yedi Şimdi Karaktere Girmiyor. Galiba Bugta Kaldı Bir Çözümü Varmıdır Acaba??
2-3 gün öncesine kadar botu rahat kullanıyordum fakat bugün bota girdiğimde "Form1" yazan yer karakterimin ismine değişmedi. Arkadaşımın çarına aynı bot id siyle girdik onun karakterinin ismi yazdı. Onda bot calısıyor bende calısmıyor. Ne yapsam olmadı. Lütfen bi yardım..
bro benım sorunum şöle çarın kastıgı bölgedeki radiusu ayarlayamıyorum bi bakıyorum nerelere gitmiş :S mesela ptce kasarken en fzla 1-2 adım atsın yeter istiyorum bu nerelere gidiyo yardımcı olursan sevinirim
benim charım wizz/cleric kasarken silah değiştirip cleric skillerini basmıyor. auto silah değiştirme yokmu acaba botta ?
botu nasıl kullajnacagım o zaman kardes scrip bozuksa ? yardım edebılır mısn ?
arkadaşlar ilk başta bot sorunsuz çalıştı ama formattan sonra güncel sürüm bulunamadı dedi tekrar yüklemeye çalıştım olmadı ltfn yardımcı olunnn...:angry:
Benim bot ölünce şehre gidince client direk kapanıyor ayrıca 2-3 saatte bir kesin dc alıyorum biri yardım etsin lütfen
Kardeş anlıyorum senide . Götürdüğüm halde atak yapmıo . loop'u falan iptal ettiğim halde oldugu yerde duruyor .
w7 kullanıyorum. crack açıyorum, sağtıklayıp e botuda açıyorum. sw4 üde seçiyorum, oyun açılıyor, ıd pw de yazıyorum, sikinti bundan sonra başliyor.
şifre yazdıkdan sonra enter e basınca masa üstüne gidiyor. nedeni ne olabilir neyi yanliş yaptım yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.