Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler boş kutu hatası veriodu yeni media pk2 gelmiş onu indrdim attım sro dosyasının içine şimdi o hata çözüldü start geliyo tıklıyorum sro client exe gelıo geri kapanıyo görev yöneticisine gelio sro client exe geri kapanıyo
Düzgün bir siteye full link koyma şansınız varmı bütün siteler kesiyor 40 kb ile indiriyor ::
DepositFiles
Şunu bi indir bakalım sorun çözülecekmi ?
şifre [BILGI]www.maxigamerz.com[/BILGI]
Cevap verecek kimse yok mu?Merhaba Hymerada başlangıç lvlni 100 lvl yapsanız olmaz mı veya 95de olur infinityde onuyordum arada girip pvp vs yapıyodum çıkıyordum zaten o serverlar kapandı. Ama şuan o kadar zoruma gidiyorki lvl kasmak hep baştan hep baştan bari bizim gibileri düşünüp bu serverda yüksek lvl ile başlamak mümkün mü?
Kolay gelsin iyi çalışmalar...
öle dionda başlangıç lwl 100 olsa pwplerde tonla warior bard cleric oluo başlangıç lwl 1 güzel böle server emek serverı kas sende herkes gibiMerhaba Hymerada başlangıç lvlni 100 lvl yapsanız olmaz mı veya 95de olur infinityde onuyordum arada girip pvp vs yapıyodum çıkıyordum zaten o serverlar kapandı. Ama şuan o kadar zoruma gidiyorki lvl kasmak hep baştan hep baştan bari bizim gibileri düşünüp bu serverda yüksek lvl ile başlamak mümkün mü?
Kolay gelsin iyi çalışmalar...