El_Clasico
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 20 Eyl 2011
- Puanı
- 1
bu hatanın aynısı bende var şuan svdeydım dc yedim az once sonra bu geldi? full clıent vb vb demeyın full clıent var zaten neden kaynaklanıyor bu?
Edit: Düzeldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hatanın aynısı bende var şuan svdeydım dc yedim az once sonra bu geldi? full clıent vb vb demeyın full clıent var zaten neden kaynaklanıyor bu?
bakım süresi belli mi ?
Hymera şu an offline.Sorun yok yani sw biz bakım için kapadık.
Hymera şu an offline.Sorun yok yani sw biz bakım için kapadık.
takas işlemi yapılmamasının nedeni pwpde bug yapmaları takas işlemlerini karsıdakı kısıye sag tıkladıgınızda exhange yeri gelir ordan ypınız.3. Mediadan mıdır nedir a ya basınca takas işlemi yapılmıyo yani öyle bi simge yok
takas işlemi yapılmamasının nedeni pwpde bug yapmaları takas işlemlerini karsıdakı kısıye sag tıkladıgınızda exhange yeri gelir ordan ypınız.
Hayır. Before o anlamda kullanılmıyor. Tam anlamı: Şu an "Job War" Dan 5 Dakika öncesidir. Eğer senin dediğin gibi olsa "There is a job war after 5 minutes" Yazılırdı.Oyunda niye "cave" yazmak yasak? Birde before önce demek :It's 5 Minutes Before The Job War . After olması gerekmiyormu?
kimse bi cevap vermedi olumlu veya olunmsuz ilgilenirseniz sevinirimbence bi ip den en fazla 2-3 chara hatta olursa 1 chara girilmeli adamlar 15 - 20 cara bırden gırıp bora koyuyolar oyunun bı zevkı kalmıyo bızım acımızdan lutfen buna bı cozum bulun
Arkadaşa katılıyorum çok sorun yaşıyoruz lag yüzünden lütfen el atın artık bir de server şuan offline mı ?şu lag a bi çözüm bulursanız sevinirim .
milletin fazla sabrı kalmadı ...