sonberkant
Banlanmış Üye
Hele şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 10-15 saniye lag yoktu sevindim sonra lag bir başladı çıkmak zorunda kaldım olan kotaya oldu boşuna indirdim oyunuBu ddos saldırıları hikaye sw açılır acılmaz lag gene başladı
Bu ddos saldırıları hikaye sw açılır acılmaz lag gene başladı
çok güzel hikaye uydururum bende zatenYeniden bir internet kopukluğu söz konusu türkiye genelinde, internet gelene kadar serverler kapalı olacak
İlk 10-15 saniye lag yoktu sevindim sonra lag bir başladı çıkmak zorunda kaldım olan kotaya oldu boşuna indirdim oyunu
Keşke yeni çıkarttığınız bu oyunu tek sunucuya güvenerek ve "çok güçlü sunucumuz var bize bişey olmaz lag zaten olmaz harika birşey bu sunucu" diye kendi kendinizi gaza getirmeden tek sunucunuzdaki tek server ile başlasaydınız.Oyun oturmadan online player artmadan ki zaten hiçbir serverınız şu ana kadar FULL çekemedi.O kadar 8'li EU PT'ler olmasına rağmen.Tek sunucuda 3 server olunca bu sefer de sunucuya birşey olduğunda 3 server da gidiyor.Acaba bunu hiç mi akıl edemediniz yeni serverları açarken ? Çok güçlü tek bir dedicated server almak yerine biraz daha ucuz olan 2-3 makine kiralayıp ayrı ayrı serverlar kursaydınız şimdiye kadarki sorunlardan tüm serverlar değil sadece saldırıya uğrayan serverlar zarar görecekti.
Keşke tek server olsaydı da bu kadar iyi dedicated sunucu alacağınıza biraz ufak alıp ddos saldırı önleyici paketler fln var onlardan satın alsaydınız.Paraya kıymadan para kazanamazsınız arkadaşlar.
BlackPearl Takımı'na benden sevgiler,saygılar.Birkaç eski forum arkadaşım da aralarında sanırım.Beni yanlış anlamayın sadece biraz öneri biraz eleştiri de bulundum o kadar.Forum kuralları dışına çıkmadan tabikide.
Ek olarak DDOS saldırılarını önleyici sistemden bahsettim o da burada ;
DDoS | DDoS Protection | Anti DDoS Attack, Get Protected for $29/month - HyperFilter - DDoS Protection Solutions