Lõwên112
Üye
STALLER özelliğini anlatırmısınız
stall açmak için işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
STALLER özelliğini anlatırmısınız
Yardım Lütfen?
Tamamda bende edxLoader yok? :S
----------
Ben bi charı açtım o kasıo şuan 2.charımı kasıcam.O multiclient açmaya bkıorm ama bende exloader yok nası ayrlıcm?
ibotu sro nun içine atBende Silkroad Exe Bulunamadı Diyor Nasıl Düzelticem Acil Yardim :SS
ben xbowun giant çıktığında crossbow extrm i kaparmasını istiyorum bu mumkünmü ?
Yha bi bana yardım edin!2 char açıcam exploaderi ayarlıorm.lauch diorm hata werio resmini koyamıorm S:neden olabilir?orda hostr da joymax.com flan yazıo yha bende 127.0.0.1 flan yazıo ondan oplabilirmi?nası ayarlıcam yardım ederseniz çok sewinirim!S:
----------
Ve ibotu indirdiğmdn beri normal silkroaddan girmio o ndn olblr?
----------
Yani ibotu indirdiğimden beri ne normal silkroaddn girio nede başka loaderlerden sadece ibottan 1 char açılıo run clienttn o kdr?Yardım Lütfen.
----------
Yardım plsss.:Seskiden loaderlerle 2 char açıodm şmdi ibottu ykldktn snra nrml srodan flanda açılmıo btk ibottan açılıo.ve ibottn 2 char açarkn hata werio yardm edrsnz swnrm acil lütfen!
System Error &H800700008(-2147024888).Bu komutu işleme için yeterli depolama yeri yok diye bir uyarı alıyorum
bolt bittiği zaman şehre gidiyor boltu alıyor rprsini felan yaptırıyor ama pot almıyor. alacağı miktarıda yazdım fakat almıyor. acaba inventory de bitmediği içinmi ?
bot 1 attack yapıp sonra bekliyor neden olabilir? 2gündür böyle :S