sero
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 23 Nis 2009
- Puanı
- 0
ibotta Client--->clientless e nasıl geçiyoruz bir de ben 10 taneden fazla ibot açamıyorum yardım eder misiniz? 'Out of memory' diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s.a arkadaslar ibotla charım kasıyordu sonra hide client yapıyorum hep o tmm ama bu sefer hide client dedikten sonra iyice gizliyim dedim "hide bot" dedim sağ alta bot geldi fakat normal botu acamıyorum simdi orda kasıyor yani botu kapatmadan onu acamazmıyım ? masaüstüne getiremezmiyim?
ibotta Client--->clientless e nasıl geçiyoruz bir de ben 10 taneden fazla ibot açamıyorum yardım eder misiniz? 'Out of memory' diyor
run-time error '13'
diyo ne yapıyım acill
----------
üstümde sos filanda yok ama inventryde sp scrooll var ondan bişey olurmu
----------
bi tane daha sorun var botlu hiç girmedim ama botsuz girince 5-6 dk sonra dc yiyorum
Ergin abi bişi sorcam arkadaş yükledi ibot fakat değişik bi hata var giriyoruz loaderla entera basdığımızda reguisting yazıyor fakat herhangi bi oyuna girme ve ya deneme olmuyo ibotdada sending loading felan yazıyo hep ara sıra error autorelog diyo fakat biz otorelog kullanmıyoruzki
Kardeşim run client diyorum yanda silkroad guard cıkıyor sonrada acılmıyor yarıda kesılıyor ne yapmam lazım acaba enumun izinlerinde bir hatamı var
ergin bey ben o sızın verdınız lınkıde yaptım gene silkroad guard cıkıyor. O kapanıyor sonra gene sro acılmıyor neyi yanlış yapmıs olabılırım
Error-Char Data - 34A6
Error - htd -34A6
FLN Yazıyor Botta Dikkatinizi Çekebilir Çözüm İçin Önemi Olabilir...
[UYARI]Bu Hatayı almadan Önce Botta Charın İsmi ve Skilleri Gözükmüyor..
Oyuna Giriyorum max. 1 dk sonra Hata we dc :S [/UYARI]