Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada veriyo botu kapat tekrar aç tekrar dene olurmerhaba kardesim; benim sorunum, 10 dk önce tıkır tıkır calısan bot pcye reset attıktan sonra bu hatayı vermeye basladı. botsuz giriyorum hiç bi sorun yok.. neden yapıyor olabilir acaba bi fikrin varmı ?
Uploaded with ImageShack.us
merhaba kardesim; benim sorunum, 10 dk önce tıkır tıkır calısan bot pcye reset attıktan sonra bu hatayı vermeye basladı. botsuz giriyorum hiç bi sorun yok.. neden yapıyor olabilir acaba bi fikrin varmı ?
Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar ibotta denerken ekrana Error- ''Auto Relog Has Stopped Working'' bu yazı geliyor açıyorum sroyu enter'a basıncada düzelmiyo çok sık yapıyo 10. denemede bu yazı geliyo bi çözümü varmı acaba ?
teşekkürler kardeş kastırmamaya dikkat ederim umarım yoğunluktan kaynaklanıyodur , teşekkür ettm tekrargenelde internetin çok yoğun kullanımdan oluyo
Ö.m attım
Bu bot Dowhang cavede calışmıyormu
KArdeş Botu indirdim Girdim bottan [20:30:33] Error - start_skill_1 - B070 -----[20:30:33] Error - start_skill_1 - B070----[20:30:33] Error - start_skill_1 - B070-----[20:30:33] Error - start_skill_1 - B070------[20:30:33] Error - start_skill_1 - B070--- yazıyor Skiller yok :S